lördag 12 september 2009

Tillpiffat skötbord


Idag har varit en underbar dag. Jag är uppe i Sundsvall för min man är och jagar. Hugo har vi lämnat hos farfar så jag har bara Amanda att ta hand om - ett barn är som semester;) Amanda är dessutom så nöjd med att bara sitta i vagnen så jag har strosat på stan i det härliga vädret och njutit av kaffe på uteservering. Lustigt att man nu för tiden verkligen njuter av att få sitta själv och ta en fika. När jag var yngre skulle jag aldrig kunna tänka mig att sitta på ett café själv, tänk vad de andra skulle tycka, kanske att jag inte hade någon att fika med?!? Det är väl tur att man ändras med åldern ;)

Lovade tidigare att jag skulle visa bilder på vårt skötbord som jag har fixat till med enkla medel. Skötbord är ju oftast inga vackra möbler och hittar man något snyggt är det såklart alldeles för dyra. Att lägga mycket pengar på en möbel som används under begränsad tid är ju heller inte så smart. Så jag köpte ett skötbord från ELFA på blocket som jag sedan piffade lite. Jag bytte tyget på madrassen, hittade detta vaxdukstyg på ohlssons tyger för endast 25kr metern (har sett att det även finns på bauhaus). För att dölja de fula trådbackarna som rymmer Amandas kläder har jag hängt upp ett gammalt 70-tals lakan med blombård i samma fina färger som jag har som accenter - Rött, rosa och orange. Dessa färger är så varma och glada, de ger mig verkligen en kick!

När man sedan inte längre behöver skötbordet kan man fortfarande använda trådbackarna till annan förvaring.

3 kommentarer:

 1. Så bra det blev! Tack för titten hos mig. Kul att du också bloggar om baby och barnliv:)

  SvaraRadera
 2. Haha, jag känner igen mig så mycket i din fika-historia, nu skulle jag inte heller ha något problem med att sätta mig på ett fik alldeles ensam.

  SvaraRadera
 3. Halloj Ida!

  Vad ska jag säga! JAg har arbetat hårt på det här med indoktrinering... min make börjar få samma smak som jag. Vi har varit tillsammans i 20 år och gifta i 8. Hur gamla är vi nu då??? Träffades unga i våra bästa år, still going strong!!! Har inte glömt PIF. Ska fundera lite på vad jag ska göra åt dig!

  Hoppas att du får en skön helg!

  Kram Anna-Lena ♥

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails