söndag 13 september 2009

Drömmen om en lekstuga

Jag (som många andra) drömmer om en lekstuga till mina barn. Jag vet precis hur jag vill att den skall se ut, men jag kan inte hitta just DEN! De flesta ser ju likadana ut, som den här till exempel. Jag tycker den är tråkig, men den skulle ju kanske gå att piffa med lite spröjs, finare bro, kanske lite större veranda som sträcker sig runt på långsidan. Skulle även vilja ha ett fönster i dörren, lite blomlådor, brevlåda och lite annat piff... Men så hittade jag denna lekstuga på lekstugearkivet.se, visst är den helt underbar? men något i den stilen finns ju såklart inte till försäljning till vettigt pris. Kanske blir det till att leja pappa att snickra en?! vet iallafall en liten kille som gärna skulle vara med och bygga ;)

Jag har redan börjat smyghandla saker till en ev lekstuga. Kan helt enkelt inte låta bli när jag hittar söta dockserviser, grytlappar osv på loppis :) Jag ska visa er min lilla samling vid tillfälle...Smygsamlar ni på något?
Ha en härlig söndag
Kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Den är helt underbar. Hoppas din pappa bygger en tillsammans med din son.
  Jag smygsamlar inget speciellt just nu men har dille på att köpa saker som jag ska fixa till...någon annan gång alltså...hela boden full med hyllor just nu.
  Förresten samlar jag nog på ljuslyktor för de kan man aldrig få för många av. Ha en fin söndag
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Jag måste ju hålla med om att nr.2 var hur söt som helst! Har du en pappa som kan snickra så försök övertala honom, om barnbarnet blinkar lite extra till morfar så brukar det ju ordna sej;-)
  Fast dom enkla går fixa till fint dom också med litte piff. Lycka till! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. En lekstuga är toppen! Sofie & Charlie leker massor i den, speciellt Charlie har fått upp ögonen för den nu.

  När vi skulle berätta för mamma och pappa att de skulle blir mormor och morfar igen fick pappa en bild på en lekstuga av oss. Sen när Sofie började närma sig året så ritade hon och jag tillsammans en lekstuga som vi postade till moppa (sofies ord för morfar). Resultatet blev en egenritad lekstuga av morfar, ganska traditionell till modellen men ändå så olik alla andra. Den har samma färg som vårt hus, men inuti är den rosa och blå (så att den ska passa båda barnen sa moppa.) http://ninamy.blogspot.com/2008/08/invigningskalas.html

  Pappa M är väl händig och kan snickra ihop en utifrån bild nr2? Den var ju jättefin!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails