torsdag 10 september 2009

Nu ligger den där :)

Amandas matta äntligen på plats, nu ligger den där ;)
Kunde inte låta bli, var tvungen att åka in till stan och hämta den igår trots att jag egentligen inte hade tid. I bilen på väg tillbaka med en skrikande Amanda och trafikkaos var jag tveksam till om mattan verkligen var värd allt detta besväret, men detta är glömt nu för den passade bara så bra! Till om med min käre make var tvungen att hålla med om att det blev bra ;)

I förgrunden syns hennes skötbord som jag piffat till, mer bilder på det kommer senare. Är helt slut idag efter en heldag på skansen med barnen, så nu är det bums i säng som gäller!
Sussilull...

7 kommentarer:

 1. Så fint det blev, hela rummet är otroligt fint. Jag är sugen på att göra ett ryck i barnens rum, nytt golv och en tjusig matta vore inte helt fel. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Ida!
  Jättekul att få hitta till en ny blogg när man ändå är i farten att skapa ny lista. Jag lägger gärna till din fina blogg. Ska titta runt mer hos dej sen, känner mej lite "stressad" just nu!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Så kul att hitta till din blogg(via Cilla)
  Rummet blev ju en dröm!Varma härliga färger som man blir glad över!
  Klart jag återkommer hit....

  Ha en trevlig lördag!

  SvaraRadera
 4. Hej Ida! Vilken mysig blogg du har ioch vad fint det blev med mattan! Jag är också hemma och är mammaledig, visst är det roligt och inreda den lilla barnkammaren (eller i mitt fal barnhörnan)? Ha en skön lördag! Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vart kan man köpa mattan?

  SvaraRadera
 6. Mattan är köpt hos House of Hedda. Kan klart rekommenderas, har ahft den i två år nu och den är fortfarande lika fin. Kostade 1100 om jag inte minns fel.
  Mvh Ida

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails