onsdag 7 oktober 2009

Gamla och nya ramar

På Erikshjälpen här i Spånga har jag gjort många fynd av gamla tavelramar, de kostar bara 15-20 kr så det går helt enkelt inte att motstå dem ;) Jag tycker de är så vackra med sina krusiduller och blommiga hörn. De är så pampiga i sig själva att man knappt behöver ha några foton i dem, för tillfället utgör de ett litet collage i vårt vardagsrum. Men jag som gillar att fotografera tycker också att fotona skall få visas upp, så planen är att det skall vara foton i så småningom ;)
Den övre gamla kaffeburken är också den är loppisfynd för 50 kr, passar bra ihop på min "guldiga" hylla
När jag börjar titta i mina gömmer inser jag att det har blivit några stycken...
Uppe i vår övre hall har jag jag satt upp tavellister där jag byter ut bilderna med jämna mellanrum. Här har jag använt billiga obehandlade tavelramar från IKEA som jag har betsat med herdins lackbets (teak), här jag tycker det är fint när ramarna är enkla och det är bilderna som får synas.

Kramelikram

5 kommentarer:

 1. Här har man missat både paltkok o fina arkivskåpet. Gamla ramar faller jag också för. Kan passa bra med en spegel i också eller som du säger, som smycke i sej själv.
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Gamla ramar är fina och egentligen billigare än att köpa nya. Tycker oxå om krussidullerna:)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åh, Ida du är ju bra på att greja alltså! Blir helt matt av att läsa din blogg;)Och så fina bilder! Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Superfina ramar, fungerar fint som prydnad i sig, som du skrev :) Härligt arkivskåp i inlägget under också, ett sånt skulle jag gärna ha.

  SvaraRadera
 5. Halloj! Har precis hittat till din sida. Vilka fina ramar!! Gillar ju den där gamla snirkliga stilen!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails