måndag 28 september 2009

Gröna blad i badrummet

Jag älskar blommor, men ibland vill det sig inte. Jag har en mörk vägg i badrummet (NV läge) där ingen blomma trivs. Har nu försökt olika varianter under senaste året, men nu har jag gett upp och köpte därför denna plastblomma på IKEA när jag var där sist. Tycker det är så fräscht med gröna blommor och blad i badrum, så nu får det duga med en plastvariant istället. För att vara plast tycker jag den är helt ok. Krukan kommer från Erikshjälpen och kostade mig 2 kr, alldeles lagom mycket. Glasyren är krackelerad, men det är det som gör den så fin ;)

Vi har en halvvägg mellan toalett och badkar och på denna har jag en riktig krukväxt, vet inte vad den heter, men denna sorten verkar klara även svåra lägen. Den får knappt vatten, står i en minimal kruka men är glad och fin ändå!
Så om ni har plats i era badrum tänk på att lite grönt i form av blommor (äkta eller plats) bryter av fint och gör det lite mer ombonat.

Nu ska jag ut och njuta av solen igen
Hadé
Kramar Ida

4 kommentarer:

 1. Ser fräscht ut! Grönt i badrummet gör det lilla extra liksom! Har du provat murgröna? Annars funkar garderobsblomma garanterat:)Men plast funkar ju absolut! Kolla in min utlottning på babysockor!

  SvaraRadera
 2. Ser jättefräscht ut mot det vita kaklet...så fint badrum Du har!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig blogg du har.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Koselig med noe grønt inne på badet!

  Hilsen Liv

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails