tisdag 8 september 2009

Än blommar det

Även om luften är kyligare och vi går mot höst finns det mycket att glädjas åt ute i trådgården, i mina krukor blommar det fortfarande för fullt. Jag önskar att hela trädgården var i samma skick, men det dröjer nog några år till... Jag väljer att se det jag vill se och bortser från kaoset av leksaker, bilar, spadar och vattenkannor och annat som ligger och skräpar.

Här är symaskinsbordet som jag gjorde iordning i våras, det står i vår entré och hälsar välkommen!
Underredet har så fina detaljer, nu börjar det även rosta i kanterna och det blir så snyggt ihop med gröna blommor och blad!

Vid entrén står även ett olivträd som jag köpte i våras. Jag hoppas verkligen att jag kan få det att överleva vintern, tänkte att det kan få stå i garaget
Taklökar som jag satt i en svart högglansig kruka. Tycker att det strama gröna blir så snyggt ihop med det svarta glansiga. Dessutom verkar de stormtrivas på vår framsida för de växer fort och har en massa bebislökar som kommer upp på sidorna :)

1 kommentar:

  1. Jag tycker att du gör rätt som väljer att fokusera på de vackra växterna! Garaget låter som en bra plats för olivträdet, bara det får tillräckligt med ljus där.

    SOm jag skrev i inlägget, så har dem jag inte gjort ljusstakarna i betong, jag har målat ljusstakarna med olika gråa färger för att få dem att se ut som betong.
    Har gjutit andra grejer i betong dock, och då använt finbetong.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails