tisdag 3 november 2009

Ny dyna till gungstol

När Amanda var nyfödd hade hon inte riktigt samma dygnsrytm som oss och var väldigt orolig på kvällar/nätter, ofta var det bara att gå och gunga på min axel som dög. Extremt jobbig för ryggen så en natt fick jag nog och tänkte - jag måste ha en gungstol, då kan jag iallafall få sitta och gunga! Sagt och gjort nästa dag kollade jag blocket och köpte första bästa gungstol. Den kostade bara 250 kr så det var klart värt ett försök.

Dynan var allt annat än snygg, riktigt gräslig faktiskt....men nu har jag sytt ett nytt överdrag till den. Blev en helt ny stol, eller hur? Om den funkade? Absolut! Den är dessutom superskön att sitta i, så där har jag suttit varje natt och ammat...men nu är det slut på det :)
Pippi dockorna får använda stolen istället ;)

Det lustiga var att när vi var hemma hos svärmor sist så visar det sig att hon har en identisk gungstol (fast brun), det roliga var att hon också hade köpt den när min man var bebis och orolig i magen - tänk att historien upprepade sig!

Gungstolen, den tänker jag behålla. Jag drömmer om en veranda med havsutsikt där vi skall sitta gunga på ålderns höst ;) och drömma måste man ju få göra :)

Ha en fortsatt skön kväll
Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Visst är det slitsamt med barn som inte sover. Vo har en gungstol på landet. Får ta hem den om det blir fler barn. Smart tänkt!

    SvaraRadera
  2. Fint det blev med nya dynor. Gungstol är så rogivande!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails