onsdag 14 oktober 2009

Runda gamla sypallar

Jag ville få in lite runda former i vårt vardagsrum och letade länge efter runda gamla sypallar, sådana med lock och förvaring inuti. Hittade en på läkarmissionen, den var relativt dyr 250 kr, men den fick följa med hem ändå. Sedan kom jag på att vi hade en på stugan som jag skulle få och bara lite senare hittade jag ännu en på Erikshjälpen för 40 kr. Så helt plötsligt har jag tre runda pallar... så är det ofta med mig, jag letar efter nåt men hittar ingenting på länge sedan helt plötsligt har jag fler än vi behöver...
Jag har köpt ett härlig lila tyg med lite sammetskänsla som jag ska klä om dem i. Har nu fått färdigt den första, tyvärr glömde jag i min iver att fotografera hur den såg ut innan... men jag kan tala om att det blev stor skillnad. Nu står den iallafall här som en liten lila pralin :)

Återigen har jag tänkt förvaring av leksaker! får se vad Hugo tycker när han får se den. Jag tänkte att tågbanan får plats i den och att tågen kan ligga i övre facket. Hugo har hjälpt mig skruva på fötterna med skruvdragaren och kommer nog bli glad när han får ha den till sin tågbana.
Egentligen skulle jag vilja klä den i ett lite lyxigare tyg från designers guild, men så länge barnen är små känns det inte aktuellt... har iallafall tittat på deras hemsida och drömt mig borta, skulle gärna ta en meter eller två av detta vackra tyget
Jag åker till London om en månad, och då blir det givetvis ett besök på Designers Guild, kanske jag skulle köpa en halvmeter till min senaste loppisstol... som en lite belöning till mig själv :)

Nu ropar lillskruttan och vill ha min uppmärksamhet!
Ha en fin dag!
Kramar Ida

5 kommentarer:

 1. Jättefint. Så duktig du är med tyg. Jag är hopplös på sånt. Jag är stor tillhängare av smarta förvaringsmöbler. ;)

  SvaraRadera
 2. "Puffarna" blev jättefina:)Jag säger som Emmas utsik - är hopplös på på sånt. Men önskar jag kunde oxå.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Men så snyggt! Vad duktig du är! Och jag gillar färgvalet - ser ut som i vårt vardagsrum ungefär ;)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilka fina sypallar!
  Jag gillar din projektlista...vilken bra idé, något att ta efter.
  :) Sofie

  SvaraRadera
 5. Åh! En sån har jag i hallen!! Ett framtida projekt är att klä om den. Måste bara veta vart den ska stå och vilken färg den ska ha :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails