söndag 11 oktober 2009

Mössor och vantar fram!

Nu har jag inte kunnat skjuta på det längre, lådor och hyllor i hallen har rensats och sorterats för jag hittade inga vantar till Hugo. Har i flera veckors tid gått och våndas inför detta... i år plockade vi inte ens undan vinterkläderna utan de har legat kvar hela sommaren... trots att jag förberett och gjort märkta lådor för just mössor och vantar ;)
Men när jag ändå rensar har jag passat på att dokumentera så jag kan visa er hur det ser ut. Vi har försökt utnyttja utrymmet maximalt och gjort platsbyggda hyllplan med krokar. Hyllan till höger är en garderobsstomme från IKEA som bara är 35 cm djup (tyvärr har de slutat sälja dem nu).Lådor och belysning är också från IKEA.
På motsatta sidan finns en liten vägg där jag har satt upp en liten egentillverkad kroklist för barnens kläder. Krokarna från IKEA har jag helt enkelt skruvat upp på en eklist. Ekhyllan utan konsol ett loppisfynd från kupan i piteå för 30 kr (finns också på Mio för 400 kr har jag sett). Spegeln hittade jag på Duka, alltid bra att kunna ta en sista titt innan man går ut...

ytterligare ett litet loppisfynd - nyckelskåp i ek för 10 kr, passade perfekt här inne i hörnet
Och när vi ändå håller på att sortera, passar Hugo på att ha skoaffär ;)
Idag regnar det så vi håller oss inne en stund till, har tänkt rensa lite i källaren också när jag ändå är igång, men där är det sådant KAOS att jag knappt törs gå ner...

Hadé gott
kramar Ida

1 kommentar:

  1. Föredömligt ordnat! Jag har en minimal hall, så där är det svårt att ordna upp förvaringen. Turligt har jag stora platsbyggda garderober i sovrummet, men där vill man ju inte förvara ytterkläderna..

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails