måndag 12 oktober 2009

En elefant har flyttat in!

Jag var på läkarmissionens loppis häromdagen och det första jag såg när jag kom in vara detta uppspända tyg med en stor handmålad elefant i hinduiskt stil. Frågade vad den kostade och tyckte först att 120 kr var lite dyrt... Så jag köpte en stor svart kandelaber för 75kr istället. Men så på vägen ut var det som att elefanten ropade på mig ;) Kunde inte riktigt med att lämna den... så jag tänkte att om inte maken gillar den kan jag ju alltid använda ramen till ett annat tyg. Men han gillade den (kors i taket!) och nu hänger den i vårt vardagsrum. Tycker så mycket om den och är glad att den inte blev kvar på loppisen... den passar bra ihop med våra mörka möbler. Vår inredning i vardagsrummet är lite New England möter asien... men framförallt är där färger att bli glad av och saker vi tycker om (vilket är det viktigaste). Skall visa mer av vardagsrummet senare.
Det mörkbruna skåpet har vi glas och leksaker i (nedre skåpen). Det hittade jag på blocket för 1000 kr och det passade perfekt in i vårt vardagsrum. Som ni förstår är jag en liten fynd-råtta, förutom att vi får över pengar till annat gillar jag tanken på återbruk men också att vi inte behöver vara så rädd om möblerna. Det blir ju ofrånkomligen ett visst slitage med barn som härjar runt ;)

Nu sover lillan så jag ska passa på att klä om en fotpall som har väntat länge på att få komma fram i dagsljuset;)

ha det så bra!
Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Vad fin han var, din elefant. Vackra färger!

    SvaraRadera
  2. Hey om ni någon gång skulle vilja göra er av med Batik tavlan som säkerligen är från sri lanka skulle jag vara jätte intresserad :)
    Hälsningar vicki

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails