onsdag 14 oktober 2009

Mera loppisfynd

oj oj, det är farligt att vara mammaledig och hinna med att gå på loppisar. Jag släpar hem alldeles för mycket grejer ;) Måste nog börja rensa snart...
Igår hittade jag fler ramar på Erikshjälpen, de guldiga har jag tänkt spraya svarta för guld och svart ihop är inte min favorit. Men de har ett fint mönster som kommer bli bra i svart. Bilderna är helt underbara, men jag tänkte faktiskt stoppa i egna foton. Är det någon som vill ha de gamla bilderna så får ni dem! är jag bara glad om de kommer till användning ;)
Julgrejerna hade kommit fram så jag kunde inte motstå äppelkransen och adventsljusstaken. Allt på bilden för en dryg hundring och då är det ett fint linnetyg som ligger på botten också. Har tänkt sy lite mer värmehjärtan av det.

ha en fortsatt härlig kväll!
Kram Ida

3 kommentarer:

 1. Oj vad du fyndar! Härligt att vara mammaledig och ha tid att springa på loppis, det är ju så kul. Gillade verkligen äppelkransen. Den kan man göra mycket kul med. Bra jobbat:).
  Må gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina ramar som du har fyndat och jag håller med det är roligare att ha egna foton.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hej vad mysigt hem ni har, jag njuter oxå av min mammaledighet med min lilla tjej. Jag hinner inte med så många loppisar däremot men visst är det kul!!
  jag länkar gärna dig om jag får och tittar in igen:))
  Ha det bra
  Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails