onsdag 28 oktober 2009

Namnbokstäver

Nu sitter de där, mina egenhändigt sågade bokstäver till Amandas rum. Enkla i designen men ändå roligare än de bokstäver som finns att köpa. Jag har målat dem i orange, rött och rosa- samma färger som finns i mattan och gardinen.
Gillar du dem? kolla in tävlingen/utlottningen som jag har i föregående inlägg!
Nu sover lillaskruttan så jag ska passa på att vila lite, omställningen till vintertid har tärt på mina krafter. Barnen somnar tidigare (inte jag) och vaknar således tidigare... kliva upp kl 5 är inte riktigt min melodi...
Sköt om er!
Kramar Ida

5 kommentarer:

 1. Gulligt! O barnen vill ju ha härliga färger omkring sej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. De är så läckra dina bokstäver! Kul också att kunna matcha med färgerna i rummet!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. snyggt jobbat syster, kan man få sitt namn på dörren även om man inte är en sådan liten tjej längre, jag vill oxå ha... du får inviga mig hos sågen så kan jag få till ett Emma & Robin till våran dörr :) Kramis!

  SvaraRadera
 4. hejs!

  jag hittade hit via en av dina bokstavsvinnare och såg att du nu funderar på att börja sälja bokstäver? har snokat runt ett slag men inte lyckats hitta nån direkt "beställningssida" så jag slänger frågan rätt ut istället: går det att få beställa sig ett namn eller två? och vad skulle det isf kosta?

  jag hade tänkt mig dom som julklapp. går det att ordna? näää...!! bara skoja! lillasyster är inte ens född än så jag har apselut ingen brådska!

  massa vänliga hälsningar!

  ps. måste säga att när jag blev glad av allt omkringsurfande här hos dig. det är en ljus och personlig blogg, utan att vara utlämnande. kommer garanterat tillbaka ;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails