torsdag 17 december 2009

Upplyftande fynd

Idag har varit en sådan dag då allting känts motigt. Tufft att kliva upp redan imorse, dessutom kallt i huset vilket gjorde det ännu värre att komma upp...

Hade sedan ett möte i stan. Snön har verkligen vräkt ner idag, härligt i och för sig, men inte om man skall köra bil. Snö och Stockholm är ingen bra kombination... det tog oss 2 (!) timmar att komma hem från stan, i vanliga fall tar det ca 25 min. Inte blev det bättre med en less och hungrig Amanda skrikandes i bilen, en stressad man och jag som höll på att kissa på mig :(

Kom sent till dagis, lyckades där bli inparkerad... och mitt tålamod som var redan slut för längesen...Det är sådana här dagar som man bara ger upp. När vi kom hem länsade Hugo kylen på chokladbollar och jag låtsades som ingenting för jag orkade bara inte bråka.

Det är sådana här gånger som man måste försöka hitta lite ljusglimtar och kraft att orka. Då kom jag och tänka på häromdagen då jag verkligen blev glad av "loppislyckan". Jag var på läkarmissionen och hittade först ingenting, men när jag var på att lämna stället fick jag syn på två emma fåtöljer!!!
Tyget på dem var så gräsligt så jag höll helt på att missa dem. Frågade vad de kostade och fick svaret 150kr styck!!! Jag la såklart snabbt beslag på bägge två :) Jag behöver ju ett objekt till tapetserarkursen och den guldiga "emman" som jag köpte för några veckor sedan är i så fint skick att jag inte vill göra om den. Känns ju bättre att klä om något som är fult från början ;)

Så typiskt mig att hitta emmafåtöljer jag letat så länge efter bara för att jag nu redan hade köpt en... hur som helst funderar jag på att klä om den i cerise sammet och ha den i Amandas rum.
Emmafåtölj från abc collection i cerise sammet

Nu skall jag ta tag i de där juliga kuddarna som jag påbörjade i förra veckan, får se hur länge lugnet råder här hemma...

Kram kram Ida

5 kommentarer:

 1. Nej men shit vilket fynd! Grattis!

  Och jag hoppas morgondagen blir bättre...

  Emma

  SvaraRadera
 2. Hej...vilken tur du har!!! fast jag förstår att du höll på att missa dem, tyget är förfärligt.,men i dina händer blir de säkert underbara.

  Jag har 2 i vinröd sammet och en guld färgad och jag älskar dem.
  ha det så bra kram Lotta

  SvaraRadera
 3. wow sicka fynd! å med så snigg klädsel å allt... inte ska du behöva klä om dom ;) [nänä, jag är inte avundsjuk och ger taskiga råd!!]

  SvaraRadera
 4. Vilket superfynd! De kommer att bli jättefina! Och jag känner igen det där med att faktiskt inte orka se. Det måste man tillåta sig ibland som slutkörd mamma.

  Ha en fin fredag!
  Cathrin

  SvaraRadera
 5. Oj oj det låter som en tuff dag, men det brukar ju komma en bra dag efter en tuff sägs det. Men det är inte lätta att ha tålamod hela tiden. Läckra fåtöljer.
  Kram på dig
  Lena

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails