lördag 19 december 2009

Det glimmar och gnistrar

Det glimmade så härligt i julpyntslådan som jag öppnade härom dagen. Mycket av mitt pynt är billigt krafs från IKEA, men så har jag även några riktigt fina handmålade kulor som jag köpt i Kina. Varje kula ligger i en egen ask och bara askarna i sig är fina:)Små barn kräver tåligt pynt, så inga glaskulor i granen, de glaskulor jag har får den här julen hänga i fönstren istället.
Julgransfoten har jag visat tidigare, men även mattan är ett fynd. Hittade denna härliga matta med God Jul broderi på för 68 kr på tradera, mycket nöjd med den :) Granen blev lite mindre än jag hade tänkt mig och om ni undrar över fördelningen av pyntet så är det 1) Hugo går och flyttar runt allting 2) Pyntet måste vara ovanför Amandas räckvidd....
Idag har snön singlat ner och det har varit gnistrande kallt. Vi har haft en härligt spontan dag med pulkaåkning och därefter bjöd vi hem kompisarna vi träffade i kälkbacken på middag. Det är så himla skönt att få ta dagen som den kommer och lämna utrymme för lite spontanitet!
Nu skall jag fortsätta att njuta av lördagkvällen,
Kram kram Ida

3 kommentarer:

 1. Jaha nu får man sticka och fixa en gran ser jag, men jag brukar inte klä den förrän 2 dagar innan jul, förr var det kvällen innan som gällde. Fina kulor.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig gran och vilka fina kulor!

  Jag förstår precis vad du menar - bara julpyntslådan med alla sina små askar är vacker i sig. :) Jag önskar att min julpyntslåda såg ut så där. Det gör den dessvärre inte. Där ligger alla kulor i sin orginalförpackning, praktiskt, men väldigt tråkigt...

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails