tisdag 15 december 2009

Mera kransar

I min kransivér har jag lovat min syster en krans till deras dörr. Redan förra veckan var jag och handlade stommar och mer material, men sedan har det varit total brist på pysseltid...
Idag var jag så sjukt trött (Amanda vaken mellan 2.30-4.45) så jag ringde min syster i ren desperation och bad henne komma hit och hjälpa mig med middag och nattning eftersom min man kommer hem sent. Vad händer? De små liven är som ljus, somnar snällt och har sedan inte hörts av... så helt plötsligt hade vi lite tid att vara kreativa... Emma fick helt enkelt göra sin egen krans ;) Jag förmedlade vad jag lärt mig på kursen och hon satte glatt igång. Se så fint det blev:
Tror hon blev lite stolt över att ha gjort den själv ;) det ska hon absolut vara för jag tycker den blev jättefin. Själv gjorde jag en krans av mossa och murgröna eftersom jag tycker det är fint med murgrönas bladverk mot det mossigt yviga. Till det lite kanelstänger och stjärnanis med guldtråd.

Lovade min syster att gå och lägga mig bums... det var nu en timme sedan, så det är bäst att jag passar på att få några timmars sömn innan lillan får för sig att vakna. Tack snälla syster för att du alltid ställer upp!

Go kväll! Kramar Ida

8 kommentarer:

 1. Ja, hon är helt enkelt bäst din lillasyster! :-)

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Ja visst är det konstigt, så fort nån annan kommer så somnar barnen på 1-2-3.

  21.30 somnade minstingen här. Helt hopplöst.

  kram,
  Emma

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara kransar, ni är ju såå duktiga!
  Kul att ni fick lite tid på tu man hand!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Tack själv syster, kransen blev så fin, nu har vi finaste dörren på hela huset - man känner sig riktigt välkommen när man kommer hem ;) Ses ikväll! Kram! Emma

  SvaraRadera
 5. underbara kransar och så kreativa ni är det är så roligt att jobba med blommor och blader...själv är jag en gammal florist så det kliar i fingrarna av det jag ser:)))

  ha det så bra
  kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Vilka fina kransar ni gjort!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken gullig syster som kommer över!! Fnissar åt att det är så typiskt att barnen somnar så lätt då... Men men ni fick lite go tid till er själva och superfina kransar!! Lät som en riktigt mysig kväll!
  Hoppas du sover gott just nu!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej där!
  Det är väl roligt att få göra sånt man vill, och kransar tror jag inte man kan få för mycket av, jättefina.
  Kramar Lena

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails