fredag 29 januari 2010

Hall före och efter renovering

Jag är med som läsarbild i senaste numret av Allt i hemmet, jättekul! Så om du har hittat hit via adressen i tidningen så vill jag passa på att önska välkommen hit! Jag är en mammaledig inredningstoka som älskar att fynda grejer på loppis och blocket. Jag gillar att måla, sy och snickra och delar med mig av mina idéer här på bloggen. Jag gillar tanken på återbruk och tycker att vi skall ta vara på det vi har istället för att köpa nytt hela tiden.
Bilden jag hade med i Allt i hemmet var från vår hall där jag har skrivit välkommen med dekorplast. Vill du veta hur jag gjorde se mitt tidigare inlägg om bokstäver av dekorplast.
När jag ändå visar bild på vår hall kan jag passa på att visa hur det såg ut när vi flyttade in...
Man kan sammanfatta det hela med att det var väldigt grönt... det är lite skillnad, eller hur? Det är så kul att titta på före bilderna och inse vilket jobb vi faktiskt har gjort, man glömmer det så fort när man skyndar vidare med nästa projekt. Det är också därför jag har bloggen för att kunna dokumentera det vi har gjort samt samla inredningsinspiration för kommande projekt.

Kan meddela att jag provmålade den grå färgen till källaren igår, den var exakt samma färg som gipsskivan jag målade på.... så den kändes så där lagom upplyftande. Vi får helt enkelt sätta upp gipsen och se om det är den färgen vi vill ha ;) tror dock inte det, just nu är jag inne på tapeter igen...

Ha en toppenhelg i det vackra vintriga vädret!
Kramar Ida

7 kommentarer:

 1. Vilken skillnad det är på er hall på bilderna. Här har vi också tagit bilder på allt vi renoverat, en del finns ju på bloggen, annat i fotoalbum.
  Kram

  SvaraRadera
 2. men vad roligt att du fick va med i tidningen!
  Trevlig helg och kram

  SvaraRadera
 3. Heej! Hittade din blog i alltihemmet, kul ide och framför allt lätt!
  Jag såg ett tidigare inlägg där du skrev att det är så svårt att hitta en snygg
  tvbänk tull bra pris... Jag har en bokhylla från Ikea som jag målat vit och sedan "lagt" ner, jag lägger ut en bild på min blogg imorn;) trevlig helg! Kram m
  www.malousdagbok.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Hej hittade hit via SIB, jättefint i hallen så läckert med välkommen också, och jag håller helt med varför inte ta vara på det som finns istället för att köpa och köpa hela tiden, jag har själv just nu dille på att fixa till gamla saker så de blir som nya! Kram Annica.

  SvaraRadera
 5. Ja men vad kul Ida!
  Allt i hemmet, känn dig stolt.
  Din hall är ju jättefin och gör sig väldigt bra med bokstäverna.
  Ha en fin måndag
  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att du är jätteduktig och att du på alla sätt förtjänar att vara med i Allt i Hemmet. :)

  Det är inte klokt vilken skillnad det blivit i alla era rum efter renoveringarna! :)

  SvaraRadera
 7. Jag såg bilden i tidningen och kom ihåg att jag sett den hos dig tidigare:)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails