måndag 4 januari 2010

God fortsättning på det nya året

Nu är jag tillbaka efter ett härligt jul och nyår. Vilket väder vi har och så mycket snö! så roligt för barnen och oss vuxna också för den delen ;) Så här vintrig är det på vår gata i Spånga, man kan nästan inte tro att vi befinner oss i Stockholm...

Sommaren känns väldigt långt bort men nu blir det ju sakta ljusare och ljusare igen. Svårt att tro när verandan är helt översnöad...
Där står våra grythyttan stolar i väntan på uppfräschning och varmare väder. För tillfället ser de väldigt kalla ut ;)
Nytt år och Nya idéer! jag kan inte låta bli att tänka framåt och vad som väntar till våren. Jag vill bygga lekstuga, trädäck på framsidan, lägga stenar runt rabatterna... men vi får se vad energin räcker till när det är dags... just nu längtar vi mest efter att få sova hela nätterna.... har inte varit många nätter vi fått sova ostörda sista 8 månader och det tär på krafterna :(

Det är spännande med nytt år och vad som väntar, tiden går så fort. För ett år sedan var jag gravid i 5 månaden och hade precis blivit av med både jobb och min kära mor. Det var en tuff tid, men livet går vidare. Snart börjar Amanda att gå och det börjar bli hög tid för mig att söka nya utmaningar (läs jobb).
Jag brukar inte avge nyårslöften för det är samma visa varje år; äta mindre, röra mig mer,
avsluta fler projekt än jag påbörjar... men i år så måste jag även tillägga att inte släpa hem så mycket saker från loppis ;) det börjar bli fullt i källaren... men det löser sig bara jag börjar jobba igen...

Jag vill passa på att önska er alla en god fortsättning på det nya året! det smäller bara till så är det vår, sommar och snart jul igen ;)

Ha en fortsatt skön kväll!
Kramar Ida

7 kommentarer:

 1. Så fina snöbilder. Här i Oslo är snön ganska grå... men mycket!

  :)
  Emma

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka. Visst är det helt otroligt att det kommit så mycket snö även hos dig.
  Det är väl aldrig fel att se vår och sommar framför sig, lite drömmar skadar ju ingen. Ska du vara hemma länge till eller är det dags redan nu att gå ut i jobb igen?
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att vi har snö i år! Hoppas att den får stanna ett tag till!:)
  Lycka till med jobbsökandet när den dagen kommer!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet så väl hur det är att inte få sova hela nätter. Det tär på allt.. Hoppas att Amanda lär sig det betydligt fortare än Charlie gjorde; han började sova hela nätter för ganska precis en månad sedan - och då fyller han 2 år om knappt 2 veckor.

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Ja, visst är det härligt med snön! Längesen det var så här mycket, känns det som.

  Tycker så synd om dig som inte sovit ordentligt på så länge. Det är hemskt att alltid vara trött:(

  Kul att du är tillbaka här i alla fall!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. God fortsättning på det nya året=)

  Visst är det kul med snö, det är ju inget vi har brist på häruppe i norr men jag förstår att mina bröder i stockholm får hemma-känsla när det är så mycket snö.

  Vår lilla fyller 1år i mars och tiden bara rusar iväg och jag kan nog hålla med att sova det har jag inte gjort ordentligt sen hon föddes.

  Det tar ont i mig när jag läser om din mor..min mamma har en hjärn tumör och vi vet inte hur det slutar...operation eller ej.
  Ha det så bra och lycka till med jobb sök!
  kram Lotta

  SvaraRadera
 7. det var väldigt sorgligt att läsa om att du förlorat din mamma. ett år kan gå så otroligt fort, men också långsamt långsamt. gissar att lilla Amanda hjälper dig hålla igång, även om du inte får sova som önskat. men... äsch. sova kan du ju göra om tio år eller så...!

  dina bilder på snölandskapet är verkligt fina. det ser härligt kallt ut, och högt i tak. vi går ju mot ljusare tider sägs det, men så mycket ljusare än såhär med snö på marken kommer det inte bli förrän om många månader.

  tjo!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails