tisdag 19 januari 2010

ta tre!

Min mamma introducerade dessa "stenar" och de är populära var de än hamnar. Det är meningen att man skall plocka 3 st och sedan tyda/tolka budskapet av vad som står på de tre stenar man tar. MEN man får bara ta en omgång/dag!

Det är egentligen inga stenar utan stora vita bönor som hon har skrivit på med permanent penna. Jag har skrivit av alla orden, så om någon är intresserad kan jag lägga ut dem.

Lyckostenen köpte jag till Mamma när hon låg på sjukhuset och jag tyckte hon kunde behöva lite extra lycka. Hon läste och tolkade det som lyck-osten... så det finns två sätt att se på det, kanske var det inte så det kändes att ligga på sjukhuset med dagarna räknade...

Så länge Amanda är liten vill jag inte ha dessa "stenar" hemma eftersom de är små och lätt kan hamna i munnen, men de är väldigt dekorativa att ha framme i en fin skål.

Ett litet extra inlägg Maj 2010: stuvar runt i skåpen och ser påsen med mammas "stenar", av alla i påsen är det bara två som är vända så att det går att läsa på dem. Orden jag läser är "Vila" och "Frid"... bara måste se det som ett tecken från mamma att hon vilar i frid. Blev så varm i hjärtat av känslan det gav. Hon finns med oss fast någon annanstans...

Ha en underbar dag!
Kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Verkligen en kul idé med stenarna eller de stora bönorna, sånt gillar jag. Lite likt affirmationer.
  Vilken fin sten du gav till din mamma, den blev hon säkert rörd över.
  Ha en fin kväll tjejen
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna se alla orden, om du orkar skriva upp dem..?

  Här finns det spindelmannen-tårtbilder:
  http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=503&grp=96703

  Det är där jag har köpt Charlies Bilar-bild. Sen lägger man den på en vanlig tårta bara, det ska vara så plant som möjligt under bilden annars blir den veckig och inte så fin. Själva tårtan är bara en vanliga marängcrisptårta som jag gjort. Himla fiffigt och barnen tycker att det är superskoj.

  SvaraRadera
 3. Så fin idé din mamma kom med..!
  Himmel vilka förvandlingar av badrummen... så roligt att se!!
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails