onsdag 13 januari 2010

vårt sovrum

Eftersom jag var igång och fotade igår tänkte jag passa på att visa mer före och efter bilder från vår renovering. Vi har ju bott här i 2,5 år och snart hunnit igenom hela huset, bara källaren kvar nu.

Så här ser vårt nystädade sovrum ut, allt som oftast ser det dock inte ut så här ;) ni som varit här vet vad jag pratar om... men det känns bra att det iallafall kan bli fint om man orkar bädda och få på överkastet.

Där vasen med körsbärskvistar står var det tidigare en dörr in till Hugos rum. Snälla pappsen hjälpte oss bygga igen den när vi var på lyxig långweekend i New York.

Hur som helst har vi nu en helt tom vägg där som jag har lite funderingar kring. Funderar på att skriva någonting fint och kanske sätta upp en hylla eller tavellist, men ännu har jag inte lyckas bestämma mig... Någon som har tips på vad jag kan skriva?

I andra änden av rummet finns en garderob och byrå där jag tänkte pigtittaren skall få stå. Än så länge står tjockteven där så det är inte så mycket att visa.

Här är bilder hur det såg ut innan (bilderna inskannade från prospektet):

Ser finare ut på bilderna än det var... huset var stylat inför försäljningen så alla skavanker var skickligt dolda.

8 kommentarer:

 1. Härlig blogg jag hitta ;) och knaon finna bokstäver :) Jag vågar inte såga själv så jag kör med mannnen . Hoppas få lite sågat när vårat badrum är klar :) Älskar verligen bokstäver och träd :)

  SvaraRadera
 2. Så roligt att se alla bilder på före och efter! Vilken skillnad!!!! Gillar era röda detaljer och sitter här och suktar efter sopsetet samtidigt som jag fnissar... 45 kronor... ja det var ju tur du inte köpte den från Norrgavel... hihi..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det ser sååå mysigt ut! Ni har verkligen gjort jättefint. Det är så kul med före och efter bilder!
  Jag vet att vi sparat vårt prospekt också, men jag vet inte var. Det är kul att jämföra, man blir lätt hemmablind och glömmer allt man gjort.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Ja men vilken otrolig skillnad, hur stor skillnaden är kan ju bara du veta men det brukar inför en försäljning gå att dölja det dåliga ganska bra tyvärr.
  Ha det gott och njut så länge det är nystädat nu.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Sååå fint ni har det i ert sovrum!!! Må så gott! Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Jag har en jättebra idé om vad du kan ha på väggen. Håller nämligen på att få det fixat själv nu. Det är inte riktigt färdigt än så jag vill inte visa hur det ser ut än. Men håll ut, det är det värt!
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 7. Härligt sovrum,gillar den lila färgen-värme! kram!

  SvaraRadera
 8. Vad kul att få se lite före och efter bilder. Och så fint ni har fått det!

  Rätt och riktigt - vi har tapetserat även baksidan för att skivan inte ska slå sig då den är 2.1, X 1 m.

  Ha nu en riktigt skön helg!
  kram Emelie

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails