fredag 8 januari 2010

Än får lite julpynt får vara kvar...

Det mesta av julpyntet har nu åkt ner, känns som man är less på det redan till nyår ;) När vi kom hem 2 jan åkte granen ut fortare än kvickt och det enda vi nu har kvar är glaskulorna som jag har hängt i sovrumsfönstret. Eftersom de är lila känns det inte riktigt så juliga som allt det andra pyntet. Som ni ser har min guldiga emmafåtölj fått flytta upp i sovrummet och där trivs den riktigt bra, när den inte är överröst med kläder vill säga ;)
Tofsen som jag hängt i rullgardinen köpte jag i London och de lila kulorna och ljusgirlangen köpte jag på förra årets mellandagsrea. Ljusgirlangen har lila "pärlor" i sig, lite svårt att få med på bild, men de passar bra ihop med gardinerna. Dessutom fungerar ljusslingan utmärkt som mysbelysning på natten så att Hugo kan hitta in till oss om han vill.
Nu kommer han iof mer och mer sällan sedan vi införde belöningssystem med guldstjärnor. Nu säger han glatt varje morgon - jag har sovit hela natten i min säng, nu får jag guldstjärna!

Jag önskar jag också kunde få guldstjärna för varje natt jag fick sova ostörd i egen säng ;)
Kram på er!
Ida

6 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut! Och lila är ju så snyggt!

  Visst är det skönt när de börjar sova i sin egna sängar. Julia gör oftast det, men varje morgon kommer hon in och säger med förebrående röst: "Jag har saknat dig. När jag sov"

  Ha en skön helg!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Men visst får du en guldstjärna av mig fast muntligt. Det är du värd.
  Snyggt julpynt och nog hinnr du ta ner det, gör inget att det hänger ett tag tycker jag det är ju så mysigt.
  Kramar Lena

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt sovrumsfönster...varmt och ombonat. Jag har oxå provat att fota ljusslingor...men dom är svåra att fånga:)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Ett jättehärligt fönster! Och vilka vackra kulor! :)

  SvaraRadera
 5. Mysigt det ser ut!
  Här har dottern sovit hos oss hela nätterna nu på jullovet. Så himla jobbigt, hon är ju 7 år. Kanske skulle införa något slags belöningssystem för henne också. Ibland inbillar jag mig att hon sover dåligt när det är för rörigt i hennes rum...
  Kram

  SvaraRadera
 6. ja DÄR har vi det! Emman som inte riktigt hittat hem nånstans på nedervåningen ska få flytta upp till sovrummet! fast... nja, klädöverösning riskeras. men det blir nog ändå bättre än som idag, när klädhögarna ligger på golvet istället...

  tack för tips!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails