onsdag 15 april 2009

Text som önskar Välkommen i hallen

De som kommer hem till oss blir nu önskade välkommen när de kliver genom ytterdörren.

Efter att ha surfat runt på diverse bloggar blev jag inspirerad av att själv skriva något på väggen med dekorplast. Dekorplasten är självhäftande plastark som man köper i metervara i färg eller hobbyaffär. Den är lätt att klippa eller skära i, så jag har helt enkelt printat ut välkommen och sedan ritat av bokstäverna på dekorplasten. Jag köpte en hel meter (kostade bara 43 kr) men det gick bara åt 15 cm... så nu har jag ju massor av dekorplast kvar att skriva något annat roligt med ;)

Jag är nu 2 dagar över tiden och hoppas innerligt att lillan vill titta ut snart. Men den som väntar på nåt gott... (och då syftar jag inte på värkarbetet...)

6 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du har, kul att jag hittade hit =)
  Välkomsttexten blev väldigt fint, har inte pysslat med dekorplast här hemma, bara på skolan än så länge! Man kanske skulle börja göra det, det blir så fint!
  Ha en bra dag.
  Kram Rebecka

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev.. Jag vill också ha nå rolig text på väggen i köket. Men har man gammal tråkig strukturtapet blir det svårt.
  Till nästa vinter kanske det kan bli nån tapetsering..

  HOPPAS den lilla snart tittar ut nu!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Å så tjusigt!! =) Visst är det riktigt roligt m dekorplast? Man kan bli beroende, tro mig...! Lycka till med vad som komma skall!! Hoppas du inte behöver gå över så fasligt länge!!

  SvaraRadera
 4. Man kan även beställa färdiga väggord i olika typsnitt på nätet. Har också ett välkommen som ligger här hemma och väntar på uppsättning. Måste bara renovera färdigt hallen först. Kolla annars på www.unikdesign.se (tror att det är rätt adress)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina tavlor du gör! Lycka till med den lilla som du väntar på!
  Luslisa

  SvaraRadera
 6. Det blev jättefint och man känner sig verkligen välkommen!
  hoppas du har en fin helg

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails