måndag 11 januari 2010

Riddarborg till lekrummet

(bilden lånad från styleroom)
Nu pågår här planering för fullt. Källarrummet som vi skall renovera är nästan tömt nu, faktiskt riktigt skönt att rensa. I hallen står nu ett berg med grejer som skall ut till garaget... vårt hus börjar kännas som ett sådant där brickspel där saker bara flyttas runt...

Tanken är ju att vi skall göra hemmabio i källaren och ett riktigt lekrum till barnen på bottenplan där vi har tv-rummet idag. Eftersom vi också kommer behöva gästsängar någonstans började jag spåna och kom på att det bästa är att ställa dit en 120 loftsäng i lekrummet. Men eftersom loftsängar inte är så snygga spånande jag vidare och tänkte varför inte att bygga in den? -då blir det ett kombinerat lekhus/extrasäng. Så ett slott/riddarborg får det bli!!
Ikväll skall jag åka och hämta en loftsäng som jag hittade på blocket för 600 kr och sedan blir det spännande hur det här fortsätter ;) Dock har jag skakat hand med P om att källaren skall ställas iordning innan det blir något borgbygge... så jag har ju gott om tid att planera vidare.

Hittade lite inspirerande bilder på minhemmabio.com (nedan) samt på Styleroom. Kan ju bli riktigt häftigt med relativt enkla medel.
Nu skall jag ta tag i den där otäcka högen som ligger i vår hall...
Ha det så fint idag!
Kramar Ida

2 kommentarer:

 1. Oj oj vad du är kreativ. Vilken toppenidé va, riddarborg, kul.
  Visst är det härligt när ideérna kommer. Nu är problemet för mig bara att jag helst skulle vilja ha saker färdiga igår om jag kom på dem idag, otålig kallas det visst.
  Lycka till i alla fall.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Det där blir ju bara så häftigt!!
  Men det mitt hjärta bultar snabbare för nu är ju EKEBYVASEN!! Vilket FYND!!!!!! OM du tröttnar så vet du vart du kan vända dig... andantehjälpen...:)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails