söndag 1 november 2009

Utmaning...

Jag har blivit utmanad av carouschka med att fylla i frågor där varje svar måste börja med bokstaven i mitt namn - men det var så svårt att jag gav upp! Sorry Carina!! Kunde inte hitta tillräckligt många svar som börjar på "i"...

Så jag tar vid en annan utmaning som kommer från "Drömmar av silver" istället, att berätta 10 saker om mig själv som ni inte visste:

1) Jag är född 1976 i Sundsvall och är uppväxt med Mamma, Pappa, storebror och lillasyster.

2) Jag är civilingenjör i maskinteknik, började läsa på KTH -96 men träffade sedan min stora kärlek och flyttade till Linköping -98. Fortsatte läsa till civilingenjör - ergonomidesign med inrikting konstruktionsteknik och produktutveckling.

3) Har jobbat för Ikea of Sweden i Älmhult med produktutveckling av sovrums och förvaringsmöbler. Ett riktigt drömjobb, men tyvärr brann jag lite för mycket för jobbet, tog slut på mig själv och för att få en nystart sa jag upp mig och vi började vår resa norrut igen.

4) Är en riktig sockergris, har väldigt svårt att tacka nej till kakor och godis. MEN from i morgon är det slut på det- jag och min syster skall börja räkna viktväktarpoints... 8 kg skall bort!

5) Har en ovana att dra igång alldeles för många projekt. Har så mycket ideér och vill helst göra allt på en gång. Detta orsakar ett ständigt kaos här hemma, har lovat min man att hålla till i källaren, men det är ju så mycket trevligare uppe med de andra....

6) Favoritfilmen är Walk the line med Johnny Cash, kan inte få nog av den härliga musiken. Ett tag spelade vi alltid cash till våra fredagsmiddagar :)

7) Har en påbörjad tjejklassiker att avsluta, blev bjuden på bröllop i Wales samma helg som vätternrundan och det är väl klart att man inte kan tacka nej till bröllop! vet bara inte vilket år jag skall ta vid där jag slutade...

8) Mitt drömjobb som liten var arkitekt och inredningsarkitekt och ärligt talat har jag väl inte slutat drömma än...

9) Har börjat läsa tidningen på toaletten för att det är det enda stället där man numera kan få en stund för sig själv ;)

10) Längtar just nu till jul, har inte tyckt om julen på flera år, men nu med egna barn är det härligt att få pyssla och skapa egna jultraditioner. Undrar just hur långt innan jul man kan få ta in granen???

Jag skickar utmaningen vidare till alla som är sugna att ta vid!

Här har vi börjat morgonen med att baka äppelmuffins med kardemumma och kanel, så nu hoppas jag snart få avnjuta en god muffins tillsammans med lite nybryggt kaffe. (Amanda sover och Hugo kollar morgonbolibompa- så en stunds lugn råder :)

Kram kram Ida

5 kommentarer:

 1. Det var riktigt skojigt att lära känna dig lite bättre. Känner igen mig i det att brinna för mycket för jobbet. Har en liknande situation själv nu... Vi får se vad som händer. Spännande och otäckt på samma gång.

  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 2. Vad kul att läsa lite mer om dej. Såå modigt att hoppa av ett sånt drömjobb- och så klokt- för vad är viktigare än hälsan?! Du hittar nog nya utmaningar.
  Ha det gott! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Men Ida! Jag har ju en svårare bokstav. (man kan fuska med google) fast säg inte det till någon ;-)

  SvaraRadera
 4. Hihi kul att få veta lite mer om dig, jag är också en rejäl sockergris, fniss

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild av muffinsen, man blir riktigt sugen!

  Sen en fråga, du har ju två kolumner med "gadgetar" på din blogg. Jag har försökt hitta en sådan inställning på min blogg men utan framgång, på min blogg är det bara en marginal/kolumn, jag skulle vilja fylla båda sidorna med stuff. Kan du hjälpa mig?

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails