torsdag 19 november 2009

Sjuka barn och lite julpyssel

Här hemma har vi sjukstuga, Hugo har haft feber sedan i måndags. Ett tag var jag orolig för att det var svininfluensan eftersom ett syskon på dagis hade den, men eftersom ingen av oss andra har blivit sjuka var det nog tack och lov inte den! Jag har varit själv hemma i dagarna två och är nu helt slut!! Amanda som håller mig vaken på nätterna och Hugo som trots feber kör på i 110 på dagarna.

Lite pyssel har vi dock hunnit med, ett hjärta från loppisen (se inlägget innan) har blivit en julkortshängare med hjälp av band, lite klister och klädnypor. Idén fick jag från julmässan i London.
Smart sätt att sätta upp julkort (eller andra kort) på en smal liten vägg som denna. Eftersom min man varit bortrest har Hugo fått lov att sova i vår säng (annars jobbar vi just nu på att få honom att sova hela nätterna i sin säng). Men innan han kunde somna var han också tvungen att bädda ner Pippi och company, sedan pekade han på en kanten av sängen (ca 2dm) och sa- "där får du sova mamma!"
Jo, man tackar ;)

Sköt om er och ha en bra dag
Kramar Ida

5 kommentarer:

 1. Vilken finurlig korthängare! Har precis rätt ställe för en sådan i hallen hemma.
  Hos mig är situationen exakt likadan. En febrig Em kör hårt på dagen o en liten Oscar om natten... Tack o lov har jag dock mannen hemma på kvällarna (o nattrn om man ska vapetig...).
  Snällt att du fick lite plats också i sängen :)

  Hoppas Hugo kryar på sig snart!
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Stackars Hugo...men skojig liten kille. Min Lilleman är likadan. Varsågod mamma här har du en godis. Medans han tar resten av påsen. Hihi...

  Jag brukar också hänga kort eller bonader på det sättet. :)

  SvaraRadera
 3. Jobbigt med sjuka barn. Hoppas att du fick lite mer plats än 2 dm i sängen i natt!:)
  Har du någon mailadress? Vill inte skriva ut min adress här. Om du även gör bokstaven Ä, så skulle jag vilja ha ordet "kärlek" i röda bokstäver. Annars vill jag ha ordet "lycka" i blåa bokstäver.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så mysigt ni har det. Eller Hugo, i alla fall... ;)

  Känner igen det där med 2 dm. 2 barn plus jag själv i ena halvan av sängen, C ensam i den andra stora halvan...


  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Om Hugo gillar Spindelmannen borde du kolla in det här, kanske en bra julklapp? De har visst några kvar.

  http://emmasutsikt.blogspot.com/2009/10/i-huvudet-pa-en-3-aring-och-i-mitt.html

  Jag svor på att inte låte den rödblå trikåtmannen komma in hos oss, men jo då! Han är här... :/

  Mina barn är så små, men jag tänkte att de ska få kika på kalendrarna, (köpte en annan sort också, kunde inte bestämma mig) under min övervakning...hehe...

  Kram
  Emma

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails