torsdag 5 november 2009

Egna namnetiketterJag har blivit inspirerad av er andra bloggare som syr och märker era saker. Så nu har jag också beställt egna design etiketter :) Det var så svårt att välja, så jag har beställt två olika... en röd med hjärta för julsaker som jag har tänkt sy och rosa med krona för barnkläder... när jag nu kommer få tid över till det ;)

Kul ska det iallafall bli att få märka med egna lappar!

Här har den stora hösttröttheten slagit till, tycker att jag får sova på nätterna och ändå är jag bara så trött!! Jag ska åka till London på lördag, men just nu är jag så trött att jag knappt vet om jag kommer orka åka... Amanda skall jag ta med och hon har en tendens att inte sova så bra när rutinerna rubbas... men vad ska man göra, kan ju inte bara stanna hemma heller!? Som tur är ska en annan kompis följa med (hjälp på resan :) tack M!) och L som vi hälsar på har själv barn så vi kommer nog att ta det ganska lugnt.

Ha en finfin dag
Kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Det var härliga märkeslappar och finfina julstrumpor. När jag var mammaledig hann jag knappt med att dammsuga.

  Jag önskar jag kunde sy... verkar så avkopplande. Men min gamla symaskin kan jag inte ens plugga in i väggen, den är så gammal att den har fel kontakt och passar inte i våra moderna stick.

  Får njuta av dina alster istället. ;)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Ja då förstår jag att du känner dig som hemma i Piteå =)
  Vad fina namnlappar, jag tycker också det är kul att kunna märka sina saker med fina namlappar, det blir som lite extra då!
  Ha det bra!
  Kram Rebecka

  SvaraRadera
 3. Kul med egna band att sätta på sina verk!:)
  Jätte fina julstrumpor du sytt också.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails