tisdag 17 november 2009

Omklädd liten fotpall

I helgen hann jag med att klä om min lilla fotpall. Jag gjorde det samtidigt som jag såg på idol (för det vill jag ju inte missa...) Tyvärr blev det lite rynkigt runt kanterna... kanske gick det lite väl fort... eller så är det för att jag inte har gått den där tapetserarkursen ännu..
Hur som helst passar den väldigt bra i vårt tv-rum där det finns ett litet utrymme mellan dörren och garderoberna. Perfekt att bara lyfta fram när den behövs och i den har jag lagt garn och stickor som kan vara bra att ha nära till hands.
Lampan inne i hörnet är en av mina favoriter, fick köpa den av en studiekamrat för 250kr när vi pluggade. Det är 8 år sedan nu och skärmarna skulle verkligen behöva kläs om... men som tur är syns det inte så väl på håll...
Kuddarna i soffan är från Indiska, hittade dem i vintras för halva reapriset, ett riktigt fynd ;) Reorna på indiska brukar vara väldigt bra, de brukar jag alltid hålla ett extra öga på. Den lilla vita kudden fick jag när jag var liten. Efter en sväng i tvättmaskinen har den fått komma till heders igen.

Ha det gott idag!
Kramar Ida4 kommentarer:

 1. Jag tycker den blev jättefin! Och så mysigt ni ser ut att ha hos er!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det gick verkligen undan! Tycker det ser ut som det är utfört helt perfekt!
  Indiska har ju så härliga kuddar! Och barndomskudden är söt!
  Kram cilla

  SvaraRadera
 3. Hej, så kul att du provade pannkakorna. Jag tycker det är ett fenomenalt recept iom att de som du sa håller ihop så bra. Dubbel sats brukar vara lagom hos oss, med två små barn och två vuxna.

  :)

  Pallen är jättesöt. Skulle också vilja gå en tapetserarkurs.

  Emma

  SvaraRadera
 4. Jättetjusig!

  Tänk så kreativ man kan vara när man tittar på idols! Tummen upp!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails