fredag 20 november 2009

Emma har flyttat in

Äntligen har jag lyckats få tag på en Emma fåtölj i riktigt fint skick. Färgen är verkligen inte min favorit så planen är att jag ska klä om den när jag ska gå på tapetserarkursen. Han jag köpte den av berättade att den hade stått i sin mors finrum och att den knappt var använd! Jag tror honom, tyget är i så fint skick att det nästan tar emot att göra om den, det finns inga fläckar och det är ingenting som är nött heller...om den ändå hade varit röd istället! då skulle jag gärna behållit den som den är.
Nu är vi friska igen, men jag är ändå hel slut. Har tänkt jag ska vila idag varje gång Amanda har somnat, men jag har inte ens hunnit lägga mig så har hon vaknat igen, såååå frusterande. Tills slut blir man så trött att man nästan börjar gråta... tröttheten tar verkligen musten ur en!
Somnande sedan en stund när jag ammade henne innan middagen så nu efter en god middag och två glas vin känner jag mig levande igen;)

Ser framemot att barnen skall somna (får man säga så?) och en lugn stund framför idol.

Ha en härlig helg alla!
Kramar Ida

6 kommentarer:

 1. Oj där studsade jag till. Har jag flyttat? ;)

  Det var en väldigt fin stol, förstår du är lite ambivalent till att klä om den, men det är ju bra att den kommer till användning.

  Och klart man kan önska sina barn till sömns. Sömniga, tjuriga ungar är inte kul för någon, inte dem heller.

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 2. Usch, jag tycker det är hemskt när man är så där fruktansvärt trött. Hoppas du fick en lugn och skön kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. jag har en likadan efter min mormor (som fö skulle ha fyllt 99 år idag!)
  Själv gillar jag färgen, dessutom passar guld bra till min mörkröda vägg:-)

  SvaraRadera
 4. Klart man får säga så, många dagar jag känner så :)
  De kan ju härja på och bråkas så man blir alldeles svettig!
  kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att den guldiga färgen stod sig fint mot det röda! Tir att du fick tag på en i så fint skick, många äldre fåtöljer är ju helt slut i stoppningen och sådant är ju svårt att fixa själv.

  SvaraRadera
 6. Hej, du kan annars sy ett överdrag över din Emma, så slipper du klä om den, då kan du variera tyget som du vill.Själv har jag klätt om flera stycken och det är jättekul.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails