söndag 15 november 2009

Senaste tidens loppisfynd

Nu när jag har börjat röja i mitt hobbyrum kan jag också passa på att visa de loppisfynd som jag har gömt där nere...
först ut en jättefin gedigen hylla, lagom stor och passar just nu utmärkt för mina tyger. Har sedan en plan att måla den vit och ställa den i Amandas rum där skötbord och spjälsäng nu står. Hyllan blev min för 200 kr, jämför det med en billy från IKEA (ungefär samma storlek kostar 249 kr). Den här hyllan kan slitas på ett bra tag till medan en billy snabbt blir sliten och ranglig.
Därefter en underbar liten fotpall med svängda ben för 250kr. Min plan är att den skall passa ihop med en Emma fåtölj (som jag ännu inte lyckats få tag på... ). Jag och min syster skall gå en tapetserarkurs så jag tänkte att det är lika bra att samla på sig lite övningsobjekt;) Tills vidare tänkte jag klä den i röd sammet och ställa uppe vid fåtöljen i tv-rummet. Som ni kan se har jag samlat på mig "lite" sammet...
Jag skulle egentligen bara ha sammetsdraperi för ytterdörren (för att spara energi) men sedan budade jag på tradera och vann lite mer än vad jag hade tänkt :) Närmare bestämt 6m julrött och 6m vinrött... Jag älskar sammet så det är ingen fara, det får bli kuddar och kanske saccosäckarna kan få nya överdrag?? som om jag inte hade nog med projekt ;)

Nu skall jag skriva lotter och dra vinnaren i min tävling. Jag återkommer senare ikväll eller imorgon med den lycklige vinnaren. Håll tummarna ;)

Kramar Ida

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig hylla!! Håller verkligen med, hellre en rejäl möbel än massproducerad Billy! Den kommer bli suuper i vitt!
    O lilla pallen också, så söt!
    Vad kul att gå tapetserarkurs! Det skulle jag gärna göra också. Blir kul att se sen då:-)
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  2. Oj, vad du fixar!! Jättefina grejor, ska bli kul att få se hur det blir när du fixat klart. Röd sammet - det lät härligt!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Så fin hylla! Bra mycket finare än en Billy-hylla!:)
    Vad glad jag blir över vinsten också! Återkommer om vilka jag vill ha och i vilken färg, måste fundera lite!:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Ida!
    Hyllan är fin,vad vore livet utan loppisfynd.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  5. Så fina fynd du har gjort!
    Ikea kan vara bra, men "Riktiga" möbler känns ändå som mer hållbart i längden och har en annan känsla.
    Ha en fin vecka!
    Cathrin

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails