tisdag 29 juni 2010

Hemmasnickrad spaljelåda

Trots värmen har vi nu lyckats färdigställa en planteringslåda av överblivet trallvirke. Hugo och jag har hållit på i några veckor... så den har halvfärdig legat och skrotat på tomten ett tag... inte så rolig syn... men det är ju inte alltid snickarlusten infinner sig... I Hugos värld var detta ett flygplansbygge, han har glatt hjälpt mig med sågen och hammaren... som tur är syns inte den mängd spikar han har använt på lite avstånd ;)
Spaljen är armeringsgaller som jag satt fast i en enkel ram av 45 regel. Tanken är att det i denna låda skall växa murgröna som på så vis skall kamouflera vår inte så vackra värmepump som står mot huset på baksidan. Mer bilder får komma på detta när stenläggningen är klar och murgrönan har fått växa på sig lite.
Nu känns det som sommaren har infunnit sig på riktigt, härligt med solen och värmen. Jag är osäker på om det kommer bli några inlägg på ett tag, som om vi inte hörs vill jag passa på att önska er en riktigt skön sommar!

Stora soliga kramar från Ida

5 kommentarer:

 1. Jätte snyggt! Ska bli kul att se den med murgröna sedan också!:)
  Ha en bra sommar du också och njut av livet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejhej! Har läst din blogg lite och den är jättebra! :) Keep up the good work! :) Allt fint med dig förhoppningsvis? :)

  PS. Glöm inte kommentera den nya designen! :D

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hittade till din blogg via Grodmamman som jag i sin tur hittade via Fröken fräken. Roligt med så många idéer som du delar med dig av.
  Tittar säkert in igen.
  Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Nåt sånt ska jag också snickra till...en vacker dag...

  :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails