onsdag 9 juni 2010

Grönt i uterummet

Som jag skrev igår så var jag och frossade loss på gröna växter till uterummet, än så länge är plantorna små, men man kan ändå se att det blir stor skillnad. Så här såg det ut innan blommorna var på plats:
Och efter lite piff med murgrönor, penningblad och flitiga lisa ser det ut så här:
Visst blir det genast lite mysigare? och ännu bättre kommer det bli bara de får växa på sig lite. Inga dyra eller komplicerade växter, utan jag är mest ute efter att få in lite grönska. Flitiga lisa blommar även om den står i skugga, så det är den enda blomman som jag har här inne under taket.

Nu återstår ett lager vitt på grythyttanstolarna och sedan åker denna grupp ut på blocket, skall bli så kul att få lite "nytt" möblemang här ute.
Hyllan i hörnet kommer hemifrån och är byggd av pappsen. Den var tidigare i furu (glömde ta en förebild) och har länge stått i pappas förråd, nu är den vit och fungerar utmärkt med förvaringskorgar från IKEA. Här i samsas picnicfiltar, leksaker, ljuslyktor och andra diverse grejer som är bra att ha ute.

Sitter här svettig efter ett tennispass med E, så nu skall det bli skönt med en dusch och sedan lite mys i soffan med senaste sköna hem :)

Kram på er! /Ida

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails