fredag 5 mars 2010

Livet går vidare

Senaste veckan har jag verkligen inte haft lust med någonting, jag har koncentrerat mig på att bara överleva vardagen. Det är tufft, jag känner mig dränerad på energi och lust men har nu tvingat mig själv att ta tag i lite liggande projekt för att vända trenden. Det hjälper lite grann, känslan av att faktiskt göra någonting istället för att bara ligga på soffan och tycka att allt är pest. För att gå vidare måste man (även om det är svårt ibland) även acceptera livets avigsidor.

Jag vill tacka för alla värmande kramar, mejl och sms. All er omtanke gör situationen iallafall lite lättare. Tuffast är det naturligtvis för min bror med fru och vi gör vad vi kan för att stötta och underlätta för dem i denna jobbiga tid.

Klockan på bilden har jag traderat hem för jag tänkte den kunde vara fin i Amandas rum, men jag tänkte inte på att gamla klockor tickar väldigt högt...typiskt, för jag tycker den var så fin! Nu får den förpassas till leksakslådan istället.

Jag måste erkänna att jag har tröstshoppat en del på tradera senaste veckan... Jag har en tendens att fastna där när jag inte orkar med någonting annat, det finns så mycket roliga och tokiga saker som är till försäljning... inte behöver man gå utanför dörren heller utan allting kommer som små överraskningar i brevlådan ;) tröstshopping i all ära, men det är bara kortvarig glädje. Riktig glädje är att få många och långa kramar av man och barn samt fika och prat med nära vänner. Vad vore livet utan de underbara människor vi har runt omkring oss?

Imorgon lämnar jag stockholm för en helg på spa. Har haft svårt att känna någon glädje och längtan i veckan som har gått, men nu börjar det kännas skönt att få åka iväg och bara vara. Jag har bjudit med min kära syster och moster som tack för alla hjälp under det gångna året.

Tänkte avsluta detta inlägg med att visa vår nya kompis...
Hugo har frågat ändå sedan snön kom i julas om det inte blir kramsnö snart så vi kunde göra en snögubbe och så äntligen efter drygt 2 månaders kyla var det plusgrader igen. Helt otroligt att det har varit kallt så länge. Hugo är väldigt glad över snögubben, men jag måste säga att jag hoppas att den inte får stå kvar allt för länge, för jag längtar till vår och värme nu!

Ha nu en härlig helg, det skall jag iallafall ha ;) Jag hoppas sömn, spa och god mat får mig att må lite bättre.
Stora kramar Ida

4 kommentarer:

 1. Livet går ju vidare, även om man inte tror det när det är som jobbigast. Skönt att höra att du börjat se framåt igen.
  Ha en bra helg på spa nu.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Ida!

  Kul att höra från dig igen. Förstår att det är en jbbig tid just nu. Hoppas du kan njuta ordentligt av din spa-helg och få lite nya krafter.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vad tragiskt för din bror och hans fru! Så orättvist och onödigt! Visst går livet vidare även om det stannar upp för de drabbade ett tag. Hoppas de har många i sin närhet som stöttar. Min kompis gick igenom liknande för några år sedan men har nu två fina barn, en otrolig glädje. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Tänker på dig och hoppas du kan njuta av att vara på Spa! Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails