torsdag 18 mars 2010

Tapetserarkurs

Som jag har nämnt tidigare så går jag och systeryster på tapetserarkurs tillsammans. Det är väldigt roligt om än lite frusterande att stå och vänta på att få hjälp hela tiden. Både jag och min syster vill ha snabba resultat och att behöva vänta är inte riktigt vår grej ;)
Här är Emmafåtöljen som jag håller på med. Stoppningen var tack och lov okej så jag har "bara" behövt lägga på ett lager med vadd som jag här håller på att sätta fast. Ikväll skall vi dit igen och nu är det äntligen dags att börja med det riktiga tyget. Min granne har den fina butiken Vackra Ting här i Spånga och genom henne har jag fått köpa ett ceriserosa tyg från ABC-collection. Så här vill jag ju att min stol skall se ut när den är klar :)

Det här är en av stolarna som min syster jobbar på. Den har vår mamma påbörjat, men hon hann aldrig klä den, så Emma får äran att göra den färdig.

Nu skall jag strax iväg och luncha med en kompis på Ulriksdals trädgård. Det är så härligt att åka dit, njuta av den goda maten och få drömma om alla fina växter man vill ta med hem...

Vi hörs, ha det så bra!
Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. ÅHH vad roligt, det skulle jag också vilja göra, så man blir helt nöjd någongång!
    Marielle

    SvaraRadera
  2. Hej, vad roligt att hitta hit! Jag har en sliten gammal fin stol vid mitt arbetsbord som jag borde klä om, kanske ska gå en tapetserarkurs istället, det kanske inte är så mycket dyrare?

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails