torsdag 25 mars 2010

1 vecka kvar till påskHelt otroligt vad veckorna bara springer iväg, nästa vecka är det redan påsk! Vi har sedan länge bokat en resa upp till Dundret för att få uppleva lite riktig vinter, men med facit i hand hade vi ju inte behövt lämna stockholm ;) Skall bli kul att få komma iväg iallafall och jag hoppas att solen vill skina på oss.

Jag är inte mycket för påskpynt, kanske för att jag inte tycker om gult ;) men nu har jag faktiskt fyndat lite påskiga tuppar på loppis. Dessa är väl egentligen nån souvenir från Portugal, men jag tycker de passar nu till påsken.
Det blev en hel liten tuppfamilj för 80 kr. Det verkar som de är gjorda i metall och alla är målade med lite olika mönster, är det någon som vet något mer om dessa tuppar?

Det bästa med påsken är ju allt påskgodis ;) Men det skall vara gott godis, inte det där billiga smaklösa smågodiset som brukar säljas till påsk. Jag drömmer om riktiga praliner i mitt påskägg ;) Det måste bli mycket skidåkning så jag kan unna mig riktigt mycket godis...

Ha det bra idag!
Kramar Ida

5 kommentarer:

 1. Vilken rolig suvenir :)
  jag gillar dock gult men min påsk blir rosa i år.

  SvaraRadera
 2. Dem var väldigt fina :)

  SvaraRadera
 3. Ja det var väl ett häftigt loppisfynd.
  Vad kul att åka bort, då önskar jag dig en riktigt skön semester.
  Ha en skön fredag nu
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tuppfamilj!!!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. jag vet inget om dom men jag tyckte direkt att jag kände igen dom, undrar om inte min farmor hade en sån tupp framme till påsken. Trevlig helg!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails