onsdag 10 februari 2010

Retro taklampa till källaren

Tänkte bara jag skulle titta in och säga hej. Jag har haft fullt upp i veckan med intervjuer, så jag har haft lite annat att tänka på än bloggen... förhoppningsvis så får jag börja jobba snart för det känns som att jag har varit hemma länge nu ;)

Idag hade jag bilen och svängde naturligtvis förbi läkarmissionen där jag hittade en stor fin retro lampa till hemmabiorummet. Eftersom rummet är stort (25 kvm)behövs det en stor lampa och denna är drygt 50 cm i diameter men bara 10 cm hög vilket blir bra därnere med tanke på att det är lite lägre i tak.

Jag tycker den var läcker, bilden blev lite mörk, men färgerna går åt grått och grönt vilket kommer passa bra där nere. Nu återstår bara att Herrn i huset skall godkänna den också:)
Passar inte stilen/tyget så är det ju snabbt gjort att ändra det.

Ha en bra dag idag!
Kramar Ida

7 kommentarer:

 1. Cool lampa! Och biorum låter så härligt att ha!

  Kul med jobbintervjuer, vad är det för jobb du är intresserad av?

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Jag är konstruktör så jag söker tjänster inom produktuveckling, gärna av konsumentprodukter ;)
  /Ida

  SvaraRadera
 3. Hej Ida!!

  Jag blir så ledsen, för jag har nog inte märkt tävlingen som avslutad gott nog :(
  Den avslutades den 7/2

  BEKLAGAR verkligen

  Ha en fin dag
  Sessan

  SvaraRadera
 4. Ja men du är väl för kul ändå. Lyckas alltid finna något kul, men den var ju helhäftig faktiskt och pasar garanterat till ditt biorum. Ja det är väl klart snart förresten.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Jag lyxade till det idag genom att köpa ALLTiHEMMET och då hittade jag ditt bidrag!Nu har jag tittat igenom din blogg och är helt såld=) Ååååå va fint du gör och vilken inspiration jag har fått! Vi tänkte slänga ut badkaret för att sätta in duschdörrar, eftersom vårt badrum är så litet. Jag såg att ni hade det i ett av era badrum, vart har ni köpt dem? Lägger genast in din blogg på favoriter=)//Carolin

  SvaraRadera
 6. Hej Carolin!
  Våra duschväggar är från Svedbergs och vi är väldigt nöjda med dem, de kostar lite mer men det tror jag betalar sig i längden.
  Kul att du gillade min blogg ;)
  Kram Ida

  SvaraRadera
 7. Vilken snygg lampa! Men byt inte tyget, då tappar den både värde och historik. Herrn i huset får väl vänja sig ;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails