torsdag 18 februari 2010

Känslan av att ha en egen trapp

Det är något visst med att bo i hus, vad jag tycker är speciellt är just känslan av att ha en egen trapp. Lite konstig är jag nog, men när vi flyttade in i vårt första hus var det just känslan av att ha flera våningar och trappor att gå i som var det där lilla extra ;) och jag kan fortfarande känna så när jag går i vår trapp, det ger mig en härlig känsla! När vi flyttade in var trapp och hall målade i grönt, på trappstegen låg grå linoleummatta och det var allmänt murrigt. Vi har nu målat allting vitt och det blev en sådan skillnad. Först hade vi tänkt lägga nya eksteg, men tyckte det kändes både dyrt och jobbigt så vi köpte speciell golvfärg och målade på vinst och förlust. Det har nu gått två år och färgen sitter fortfarande kvar, så det blev vinst ;)

Den tid som blir över ägnar vi just nu åt att jobba i vår blivande hemmabio så det blir ingen tid över till nåt annat pyssel även om jag som vanligt har en massa idéer ;) Imorgon fyller Hugo 4 år så jag får iallafall baka och fixa lite roligt åt honom. Han har ju önskat sig en spindelmannentårta så vi får se om jag lyckas få till det... diverse material har inhandlats men det återstår att se om det blir som jag har tänkt.

Ha en härlig torsdag!
Kramar Ida

10 kommentarer:

 1. Hej Ida! Hälsa och gratulera Hugo imorgon från Märta & Alfred. Vill också passa på och tipsa dig om www.etthusivitt.se som är en mysig blogg och nätbutik. Kan tänka mig att det finns prylar och annat där som du gillar. KRAM M

  SvaraRadera
 2. Åh vad många härliga inlägg jag fick läsa ikapp nu...! Har nyligen fyndat en exakt likadan rund spegel som du och jag fick betala något liknande. Dock så tog dottern beslag på den med en gång..:) men å andra sidan så har jag ju inget så fint skåp att ha den över... Jissses så fint det var!!
  Imponerande med en spindelmannnentårta! Lycka till och hoppas det blir en fin fördelsedag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi!

  Nu blev jag ju också glad för våran trapp - även om den inte är så fin som din :-)

  Kram Maud

  SvaraRadera
 4. Vi har också en trapp, vår entré ligger en halvtrappa ner från övervåningen och sedan är det en halvtrappa ned till källaren.
  Vår trappa/hall var i mörkgrön vävtapet med mörkgrön plastmatta i trappan. Vi har nu lagt in eksteg i trappan och målat resten vitt och vi är så nöjda med det.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är härligt med trappor!

  SvaraRadera
 6. Hej vad synd att du inte vann men sonen valde ett nummer!!

  Trappor är som navet i ett hem med två våningar, för den bör ju fungera bra och er blev ju jätte fin.

  Min älsta dotter fyllde 20år igår så det kändes konstigt men roligt.
  ha det så bra
  kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Ja du jag gillade också att ha trapp men det har jag inte längre med en enplansvilla.
  Du får hälsa grattis till lilla sonen, 4 år är en aktningsvärd ålder det. Det fixar du nog en spindelmannentårta hi hi.
  Kramar Lena

  SvaraRadera
 8. Förstår precis vad du menar! Och jag drömmer ju om en trapp jag med...

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Hej Ida!

  Har nu mailat dig om tårtan, men jag såg nu att Hugo fyllde år igår. Det var ju typiskt - men nu har du ett recept till nästa gång iaf.

  kram
  Nina

  SvaraRadera
 10. Hej, hittade hit tack vare ditt brev till Allt i Hemmet. Mysig blogg du har. Ditt "välkommen" i hallen är jättesnyggt!//kram maria

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails