torsdag 4 februari 2010

Fyndhjälpen

Jag fyndar inte bara åt mig själv, jag hjälper andra också ;) då framförallt min syster. Nu senast var vi och hämtade ett pottskåp (400 kr) och ett vitrinskåp (200 kr) som jag hittat på blocket. Se här hur så fina hon har gjort dem! Pottskåpet med marmorskiva har de som sängbord, jag är på jakt efter ett till, så har du ett över - hör av dig!
Min syster är snabb (men så har hon inga barn heller...), när jag hade lämnat av henne med pottskåpet ringde jag för att säga att hon skulle ta en bild innan hon började måla. Hon svarade inte så jag lämnade ett meddelande... När hon väl hörde det hade hon redan hunnit plocka isär och börja slipa skåpet, därav den lite annorlunda bilden ;)
Vitrinskåpet var inte så snyggt i furu, men däremot målat i vitt blir det ett helt annat skåp!
Det pryder nu sin plats i deras kök/hall.

Här är jag och systeryster på deras inflyttningsfest i lördags. Jag som inte har varit på partaj på väldigt väldigt länge hade mycket skoj ;) inte lika roligt i söndags dock...

Ha en fortsatt skön kväll, jag skall försöka röja värsta diskberget och sedan decka i soffan.
Kram på er /Ida

8 kommentarer:

 1. Snäll du är!:) Fina skåpen blev med lite vit färg.
  Ni var himla lika!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad det blev på det skåpet! Jag upphör aldrig att förvånas över den vita färgen... Tänk om man kunde hitta ett sånt fynd själv.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Ja men vilken tur syrran har då, någon som handlar åt henne. Det blev verkligen jättefint det där. Tänk vad billigt man kan komma undan.
  Vad lika ni är förresten.
  Du såna fester brukar ge lite efterräkningar dagen efter men det är det ju värt eller?
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vad fina ni är! Och så lika!!

  Fantastiskt vad lite färg kan göra. Allting blir alltid så fint när det blir vitt!

  Ha en skön fredag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Åh vad ni är fina! Plötsligt saknar jag Ems mer än vanligt. :-)

  SvaraRadera
 6. Man kan verligen hitta fynd om man letar lite. Och vilken skillnad det blir med lite färg! Så snyggt! Mannen blev glatt överraskad när han kom hem och såg kalendern på väggen. Han började skratta och sa: har jag verkligen sagt allt det här. Och ja, det har han faktiskt :) Ha en fin fredag. Kramar från Emilia

  SvaraRadera
 7. Det är rent otroligt vad färg kan göra. Som vita var både skåp och vitrinskåp så fina! Har alltid velat ha en syster, nu får jag en anledning till att önska att jag hade en... Så lika ni är!

  (Mattan var faktiskt inte så jobbig som alla varnat mig för att den skulle vara att göra. Kan varmt rekommendera, för det var ganska lätt att få den som jag ville - så är inte alltid fallet när jag virkar annars.)

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 8. Vad fint skåpet blev i vitt - helt otroligt vilken skillnad mot den tråkiga furun! :)

  // Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails