torsdag 8 april 2010

Trädgårdsmässa

Jag har precis kommit hem från trädgårdsmässan men känner mig mest trött och frusterad. Sååå mycket folk att det knappt gick att ta sig fram med vagnen. Dessutom vaknade jag imorse med ögoninflammation på ena ögat och en stor blåsa på läppen, så kanske var jag inte laddad för en dag bland andra trädgårdstokar...

Jag fick iallafall med mig två pelargonskott, några dahliaknölar och en påse potatis hem... nu längtar jag tills jag får njuta av dem i trädgården. Ute i rabatterna är det redan full fart, under äppelträdet har jag fullt med snödroppar och det är så fascinerande att se hur det hittar sin väg upp genom täcket av gamla löv som ligger där.

Om du vill ha mycket snödroppar är det ett bra tips att plantera om dem efter att de har blommat färdigt. De får nämligen massor med sidolökar som man kan ta vara på. Alla dessa snödropparna flyttade jag förra sommaren från rabatten på framsidan.

Ha det så bra idag och njut av solen och vårvärmen!
Kram kram Ida

2 kommentarer:

  1. Snödroppar gör mig alltid på gott humör! Jag ska på trädgårdsmässa i helgen här i Oslotrakten. Vet inte vilken dag jag ska ta, vill inte gå när det är så mycket folk. Kanske fredagkväll haha.

    Men ungarna får stanna hemma den här gången. Spädbarn måste man så klart ha med.

    Krya på dig med ögat.

    SvaraRadera
  2. Åh jag var så sugen på att gå på den mässan! Var ju ner i helgen som var på hundutställning, och det lockade att stanna kvar. :-) Jag måste börja leta fram mina gröna fingrar nu när jag har lite blommor i slänten.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails