söndag 18 april 2010

1 år idag

Idag är en stor dag, lilla Amanda fyller 1 år. Hon stapplar numera runt här hemma nöjd med att utforska allt som kommer i hennes väg. Otroligt vad det här året har gått fort, ändå känns det som om hon alltid har funnits här med oss. Det är tur att Amanda är en sådan glad krabat för det här året har varit tufft på många sätt, alldeles för lite sömn, sorgen efter mamma G och sedan min brorsdotters lilla liv som blev alldeles för kort. Nu får vi tack och lov sova på nätterna, solen och våren har kommit så nu känns det som det bara kan bli bättre :)
Det här gröna fatet från Ekeby av Anna-Lisa Thomson har jag traderat hem för en dryg hundring. Jag har fastnat lite för hennes design ända sedan jag släpade hem den stora golvvasen från loppis.

Igår var en riktig fynddag. Först hittade jag två fina balkongbord, Systeryster ville ha ett och eftersom de var två fina till salu för bra pris köpte jag bägge två... kunde inte låta bli. Jag skall visa er dem senare! Jag hann inte mer än komma hem så såg jag en annons med grythyttanstolar för renovering, snabbt som attan slänge jag mig på telefonen och de blev mina. Så nu har vi 5 stolar till som skall målas... som om jag inte hade nog med projekt ;)

Nu skall här fixas lite inför det stundande 1-års kalaset!
Kram på er /Ida

3 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till Amanda!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att året varit tufft, stora förluster! Tur att man får ha en sån skatt som skänker glädje mitt i allt det tunga. Grattis till henne:)))
  Vackert fat!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. "När de väl börjar gå måste man själv börja springa ... ikapp!" - Tigris citat *ler*

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails