tisdag 20 april 2010

Nu ska här målas...

Idag har jag varit och köpt mig ett riktigt staffli från en atelje som hade utförsäljning. Jag har alltid målat och drömmer om att få måla mer än jag gör... det är bara så svårt att få tiden att räcka till, men om jag har ett staffli som får stå framme kanske jag kommer till skott... jag tänkte att det skall få stå nere i vårt blivande tv-rum. Då kanske jag kan måla lite samtidigt som jag ser på tv ;) Mitt hobbyrum ligger ju dörr i dörr med tv-rummet så blir det för rörigt kan jag ju bara bära in sakerna dit.
Den gröna urnan ett Bloppis fynd från Karin Lindström. Den kommer bli fin där nere på tv-bänken tillsammans med mina andra gröna vaser ;)

Nu längtar jag så till efter att den sista tapetrullen ska komma så vi får bli klara någon gång. Soffan bar vi ner i helgen.. det var med nöd och näppe som vi fick vi ned den för trappen. Men nu står den iallafall där :)

Nu skall jag börja skruva ihop loftsängen som är basen till riddarborgen som vi skall bygga i lekrummet. Nu när soffan är borta därifrån finns det plats att börja så smått med nästa bygge... P är bortrest i veckan så jag passar på att tjuvstarta lite ;)

Ha det gott /kramar Ida

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du tar tag i ditt målande!
  Jag tycker att det är vackert om ett staffli står framme med en påbörjad tavla också.
  Jag målade mycket förr och kanske framför allt att jag skissade med kol eller blyerts. Tyvärr blir det inte mycket nu.
  Lycka till! Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen köpt ett fint staffli, mitt är trebent och aningen ostadigt det faktiskt. Men vad kul att du tänker ta itu med målandet, så ska det vara, man ska göra det man mår bra av. Vad härligt att renoveringen börjar bli klar i alla fall.
  Ha en bra kväll
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Fint det ser ut!
  Lycka till med målandet!
  Kram

  SvaraRadera
 4. vad man längtar tills vi får se det färdiga resultatet!!! tapeten är superfin och vasen passade ju toppen till.

  ha en trevlig helg...och låt penseln vila lite oxå.
  kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails