måndag 24 maj 2010

Vårstädat i uterummetSäkraste tecknet på att det snart är sommar - vi har tagit ut kuddarna till vår soffa i uterummet. Det är så lyxigt att ha en soffa ute. Det här är sommarens favoritviloplats!

Lacken börjar flagna så det är snart dags att ge soffan en make-over, men jag tror nog att den håller en säsong till iallafall. Jag köpte denna på blocket för 600 kr, de vita dynorna är inte de mest praktiska att ha utomhus, men vi har haft dem i två säsonger och eftersom de är tvättbara har det faktiskt gått över förväntan. Min plan är att färga överdragen den dagen de inte är vita längre... Flera färgglada kuddar finns till soffan, men de ligger nerpackade någonstans i vår källare, oklart om jag kommer att hitta dem innan sommaren är över ;)

Passar på att visa en liten bild på hur samma vägg såg ut när vi köpte huset:
Här låg tidigare trista betongplattor. Det blev lite skillnad efter att vi har byggt nytt tak, lagt nytt trädäck och målat huset i en liten mildare gul färg.

Uterummet är helt klart sommaren bästa rum, vi äter där så ofta som vädret tillåter. Just idag är det lite för kallt och blåsigt, men jag hoppas att värmer snart kommer tillbaka!

Kram kram Ida

3 kommentarer:

 1. Oj vilken skillnad. Kul att se.

  :)
  Emma

  SvaraRadera
 2. Önskar att vi också hade ett uterum, men kanske att vi får det i framtiden!:)
  Vilken skillnad det blev när ni gjort iordning det också, bra mycket bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Heej vad du har varit duktig och hunnit en massa roligt, borgen blev ju jätte fin och säkerligen rolig för barnen. .Jag vill ha en inglasning till vår altan med tak, det skulle vara så mysigt att kombinera den med vårt soldäck.
  Ha det så bra'
  kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails