lördag 18 juni 2011

Jordgubbar=Lycka

Just nu är trädgårdslandet fullt av jordgubbar! att äta en solvarm söt jordgubbe direkt från landet - Det är sommarlycka! Dessutom blommar pionen och rosenvialen så det finns mycket att njuta av!
Jag försöker stanna upp och njuta av allt som händer i trädgården istället för att hänga upp mig på ogräs och annat som jag inte hinner ta itu med...
Plattläggarna är i full gång (alltid skönt och se på när andra jobbar...) så förhoppningsvis kan vi njuta av nya uteplatser snart. Vore ju kanon om de blev färdiga innan midsommar.

Amanda har åkt på en ny febersväng och det tar på krafterna att vara sjuka. Det är så mycket jag vill, men jag orkar ingenting just nu. Längtar bara till semestern!!! två veckor kvar och förhoppningsvis är vi alla friska tills dess.

Glöm inte att stanna upp och njuta av allt som blommar nu!
Kram kram Ida

1 kommentar:

  1. Det ser så härligt ut med vackra luktärter och pioner (som det väl är? jag är inte så bra på blommor... ;)! Det finns en del blommor i vår trädgård också, men vädret tillåter inte att man går ut och tittar på dem direkt. Kallt och ruggit och blåsigt. Huvva. Sommar vill jag ha nu, tack!!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails