torsdag 23 juni 2011

GLAD MIDSOMMAR!

Tänk att det redan är midsommar! och riktigt midsommarväder är det också...
Hoppas regnet kan hålla sig borta imorgon så barnen iallafall får dansa kring midsommarstången. Vi åker till Säfsen i dalarna och där är det på "riktigt" med spelemän och folkdräkter. Innan barnen kom brydde jag mig inte om sådant, men nu tycker jag det är kul för barnens skull.
Jag och Systeryster gjöt i betong igår. Vi har pratat om det i ett års tid och nu äntligen lyckades vi få till en betongkväll...
Vi började blanda och röra om de 25 kg betongen med skruvdragaren, så mitt i alltihopa dör batteriet. Börjar febrilt leta efter borrmaskinen, ringer i panik till maken - jag måste ha borrmaskinen annars stelnar betongen! Han bara skrattar åt mig och vet inte heller var den är... Letar vidare samtidigt som Amanda bryter ihop och bara vill ha mamma. Tack och lov hittade jag borrmaskinen till slut och betongen kunde blandas färdigt. Inte kul annars att röra ihop 14 l betong för hand...

Efter ett något rörigt och stressigt betongpyssel ser jag nu framemot att få ta loss formarna...
det blir runda rabattsteg till mig, bokstäver, några krukor och en bordskiva till Emma.
Här syns också lite av de nya plattor som vi har lagt mot baksidan av huset. Plattläggarna blev färdiga i veckan och det blev ett riktigt lyft!

Ha nu en riktigt skön midsommarhelg!
Kramar Ida

1 kommentar:

  1. Skulle också vilja gjuta i betong. Jag och en kompis har pratat om detta flera gånger, men än har det inte blivit av.
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails