lördag 4 juni 2011

BUSHUS

"Bushuset" - lekstugan är har nu fräschats upp och imorgon när färgen har torkat invändigt är det dags att flytta in! BUSHUS står det ovanför dörren, snodde den idén när jag surfade runt på nätet för lite lekstuge inspiration.
Lekstugan har nu samma gula färg som huset och eftersom alla färghandlare rekommenderar mer färg än vad som går åt har vi inte behövt köpa någon ny färg... pannrummet är fullt av färgburkar som nu kom väl till pass. En blomlåda låg och skrotade i trädgården så den får nu pryda vårt nya lilla hus.
Vi är bara hemma i helgen, hade några trevliga middagar inbokade men eftersom Amanda är febrig har vi fått stanna hemma. Jag känner mig också hängig och blir så frusterad av att vi skall vara sjuka när det är långledig helg :(

Det blev iallafall en liten bilutflykt till Vaxholm idag. Det är så mysigt där med alla charmiga hus, det här lilla båthuset skulle jag kunna ta hand om vilken dag som helst ;)
Vi lunchade också på hembygdsgården, supermysigt ställe som låg precis vid vattnet. Har ni vägarna förbi vaxholm kan jag verkligen rekommendera ett stopp här.
Klockan är 22, det är lördag kväll och resten av familjen sover... roligare än så här blir det inte med små barn hemma som dessutom är krassliga. Det är nog lika bra att jag drar mig tillbaka jag också...

Ha en fortsatt härligt helg! Kramar Ida

2 kommentarer:

 1. Vi har också en lugn helg här hemma. Sonen har fått ögoninflammation och är snorig, men vi andra mår bra. Behövde en helg att bara vara.
  Fin lekstugan blivit!
  Kram grodmamman

  SvaraRadera
 2. Kul att du döpte lekstugan till Bushus. Ta en titt på de nya lekstugorna
  http://bushus.com

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails