torsdag 13 januari 2011

Länge sedan...

Nu var det nästan två veckor sedan jag jag gjorde något inlägg, men vi har varit sjuka igen. Först en ordentlig förkylning/ont i halsen/feber med kulmen på nyårsnatten och därefter en ny vända med magsjuka och håglöshet. Eländes elände!! när man är mitt uppe i det tror man aldrig att det ska det gå över. Men nu börjar krafterna komma åter och jag är glad att det snart är helg igen.

Som en extra liten bonus mitt i allt elände ramlade hyllsystemet som jag skruvat upp i hobbyrummet ner. Jag har jobbat hårt med att sortera mina tyger, garner och allt annat pyssel i hobbyrummet. Det satt uppe i en vecka och sedan hördes ett stort BRAAK från källaren - och allt låg i en röa på golvet! Jag är bara glad att inget av barnen var i närheten (eller jag heller för den delen). Se här vilken syn som mötte mig:
Vi är så bortskämda med att ha träpanel bakom all gips så jag tog för givet att detta gällde även här, men icke, så nu har jag satt rejäla gipsankare och hoppas på att hyllan vill sitta kvar. Jag har röjt så pass att det går att komma fram till skrivbordet igen och äntligen finns här lite plats att pyssla nu också :)
På bordet ligger schabloner som jag traderat hem. Jag har målat en boklåda till Amandas rum som får bli mitt första schablonprojekt, det har varit på gång ett tag och känner jag mig själv rätt kan det nog dröja ett tag till innan det är klart... som det känns nu har jag fullt sjå att hålla mig vaken på kvällarna.

Ha det gott! Kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Snyggt fotat på första bilden, I like, är det nya objektivet som fått krypa fram tro? Jag måste fixa nytt objekt till kursen senast... nästan sugen på ett träobjekt denna gång... Kramkram!

  SvaraRadera
 2. Som sagt, vilken tur att ingen var i närheten när hyllorna rasade ner! Härligt med ett eget pysselrum!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh nej, vad tråkigt när man jobbat med nånting och allt blir förstört!:-( Men det ser väldigt mysigt ut när allt är i ordning!

  Ha en skön helg!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails