måndag 17 januari 2011

Piff i Amandas rum

Jag är hemma och vabbar, igen! jag har hittills i år inte jobbat en hel vecka...
När jag ändå är hemma passar jag på att piffa lite i Amandas rum. Jag har länge varit på jakt efter lådor som passar i Amandas vita hylla, men med måtten 30x30 cm har det varit näst intill omöjligt, antingen har de varit lite förstora eller alldeles för små. Så min lycka var stor när jag hittade två små björkskåp/hyllor i källaren.
Det har hängt med sen min tid på IKEA och skulle åkt till loppisen om jag inte i sista stund kom på att de kanske kan användas som lådor istället för skåp! De passade perfekt, så med lite vitfärg på fyller de nu sin funktion för allt småplock som blir bland leksakerna.
Jag fick lite beslutsångest om jag skulle skriva" Saker & Ting" eller "grejer" och "pinaler" så det fick bli båda varianterna, en på varje sida.
Pinaler med fyllda bokstäver eller Saker & Ting med Ofyllda. Frågan är vad som är snyggast? Jag blir inte klok på vad jag tycker...
Men jag är glad för lådorna iallafall, de fyller verkligen sin funktion :) och jag är glad att jag inte behövde köpa något nytt och istället använda dessa små skåp som lådor.

Jag skall inte säga att det är skönt att vabba, för det är synd om Hugo som är sjuk, men det är bra att hinna få piffa lite här hemma också :)

Ha en fortsatt bra vecka!
Kramar Ida

2 kommentarer:

 1. Inget ont som inte har något gott med sig!;)
  Jätte fina lådor och jag förstår dig. Båda är fina, så jag skulle inte heller kunna välja mellan fylld eller icke fylld text.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är å grejar !
  Det blir så fint.
  kramkram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails