fredag 31 december 2010

Gott Nytt 2011

Jag vill passa på att önska alla ett gott nytt 2011! Hoppas ni har en hejdundrande kväll vare sig ni har party eller mys på tu man hand.

Här hemma har vi middag för åtta vuxna samt fyra barn, en alldeles lagom skara. Jag har dukat med finservisen och piffat lite extra ;)
Den broderade duken har jag traderat hem för en hyfsad peng och servetterna är köpta billigt på loppis. Servisen är ett av mina favoritfynd, en variant av nationalservisen (swedish grace) från rörstrand. Julgranspynt i guld piffar till det lite extra på bordet.
Alla glasen är uppmärkta så det inte ska komma bort under kvällen... lätt fixat med lite metalltråd och kartong. I det här fallet har jag faktiskt klippt guldhjärtan från kartongen till en Anton Berg chokladask, det gäller att ta vara på det man har ;)
Barnen har också fått sitt lilla bord dukat med linneduk och guldtallrikar. De måste ju också få känna av att det är lite fest!

Gott nytt år!
Kramar Ida

3 kommentarer:

 1. Fint du dukat! Här var temat silver!:)
  Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fint du dukat!

  Önskar dig en bra början på det nya året!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. De där tallrikarna tyckte jag verkligen om! Är det "vanliga" Swedish Grace i en specialvariant alltså? Måste googla :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails