tisdag 31 augusti 2010

Hur får man tiden att räcka till?

Piffat med loppisfynd i uterummet

Dagarna går i ett, nu har Amanda börjat dagis och om 2,5 vecka börjar jag jobba... har redan nu ångest för hur vi skall få tillvaron att gå ihop. Hämtning, lämning, laga mat, natta barn, kommer jag få tid att pyssla något över huvudtaget? Känns inte riktigt så just nu. Jag lägger mina projekt på is ett tag och så får framtiden visa vad tiden räcker till. Med andra ord kanske det inte blir så tätt mellan inläggen framöver. Jag hoppas naturligtvis det skall finnas tid och lust för lite pyssel, men bloggen får inte bli ett måste utan jag gör inlägg när jag har något kul att visa er. Tills dess får ni alla ha det så bra!
Kramar Ida

5 kommentarer:

 1. Känner igen mig i din tanke. Håller på och skolar in minsta tösen. Och med 3 till barn och jobbet börjar så hinner man inte med så mycket mer.. Men lite pyssel måste man hinna med *Ler*

  Kram Cattis

  SvaraRadera
 2. Ja, det är inte lätt! Undrar också hur man ska hinna allt... Hoppas i alla fall att du hinner pyssla lite då och då, för det är ju viktigt att också få göra sånt man tycker är roligt - då mår man bra!

  kram pernilla

  SvaraRadera
 3. Tycker också att det är svårt att få tiden att räcka till periodvis, men som Pernilla skriver, man måste få göra sånt man tycker är roligt också!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, det eviga pusslandet och dåliga samvetet.. Ge det ett halvår eller så, då har ni kommit in i nån form av rutin och då kommer du att finna både tid och lust till pyssel igen. :-) Och nu är väl H så pass stor att han kan vara med och pyssla?

  SvaraRadera
 5. Du får ta dig tiden helt enkelt!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails