onsdag 25 augusti 2010

Dahliafrossa

Just nu blommar dahliorna för fullt i vår trädgård, de har växt så mycket i sommar att det som jag planterat runt omkring har blivit helt kvävt... men det gör ingenting för jag är så glad över dahliornas blommor. Tog in en liten bukett och satte i hyllan i Amandas rum. Vasen är (såklart) ett loppisfynd. För några år sedan hade vi nästan inga vaser alls, men nu har jag kompletterat så vi har lite vaser i olika färger och storlekar. Hittar man en fin vas för 15-20 kr är det lika bra att slå till. Olika buketter blir olika bra i olika vaser, så enkelt är det!
Dahliorna är extremt lättskötta, de klarar sig själva hela sommaren, det enda som krävs är att man plockar upp knölarna på hösten och förvarar dem frostfritt tills det är vår och dags att stoppa dem i jorden igen. De är dessutom suveräna som snittblommor, här har jag blandat dem med blad från akleja. Det kan inte bli enklare!!

Ha en bra dag idag!
Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Jätte fint med dahlior!
    Kruxet med att köpa bokpapper är ju det att man inte får bestämma själv som mamma!:) Tyvärr har ju båda barnen mycket bestämda åsikter om hur pappren ska se ut!:)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails