söndag 29 augusti 2010

Den som spar han har

Köpte för ett tag sedan är skär spargris på loppis för 20 kr. Den är lagomt stor och har en glad uppsyn, men den mesiga färgen gör ju ingen glad!
Spargris före ommålning
Nu när den vita hyllan står på plats i Amandas rum finns ju massor av plats för leksaker och andra grejer som jag köpt på mig under mina loppisrundor... i mina gömmor hittade jag en annan lite mindre cerise spargris som köpte förra sommaren och då kom jag på att den stora också skulle bli lite fräckare. Sagt och gjort, två lager senare med hobbylack så är den klar. Visst blev den betydligt kaxigare i cerist?
Cerise spargris med nymålad kompis
Anledningen till att inredningen i Amandas rum går i cerise, orange och rött är de här söta tavlorna som jag köpt i Malaysia. Jag var gravid med Amanda när vi var där och köpte dessa som ett litet minne från resan. De har sedan fått styra färgsättningen i rummet.
Ofta tycker jag det är så när jag inreder, att jag fastnar för en tavla, ett tyg eller någon möbel med en viss stil. Har man något man tycker om att utgå ifrån blir det lättare att få ihop resten av inredningen i rummet.

2 kommentarer:

 1. Bra mycket finare gris i den cerisa färgen!
  Bra när man har något att utgå ifrån när man inreder.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Måste säga att jag gillar den mycket bättre i den nya färgen:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails