tisdag 24 maj 2011

Lekstuge inspiration

Håller på att planera för fullt hur lekstugan skall inredas. Det finns så mycket fina bilder på nätet att inspireras av. De här bilderna har jag lånat från Styleroom och det är något åt det hållet som tänker mig.
Just nu är stugan omålad invändigt så innan det blir dags för piff skall jag göra ett ryck och måla allting vitt. Jag har även fått en rulle med fin tapet som jag skulle vilja ha på väggen längst in, men ska jag tapetsera så måste jag först sätta upp gips vilket just nu känns lite jobbigt...
Ikväll har jag iallafall målat stugan utvändigt och det blev ett väldigt lyft. Ett varv till och sedan är utsidan klar. Då skulle jag vilja ha en vit postlåda från bruka att sätta bredvid dörren.

Nu skall jag botanisera lite bland mina tyger och se vad jag kan hitta att sy gardiner av...
Ha en fortsatt skön kväll!
kramar Ida

1 kommentar:

  1. Jag kommer ihåg en artikel jag läste om en mamma som berättade om sin lekstugedröm. Hon skulle inreda med Laura Ashley och romantiskt och vackert skulle det vara. Jo... sen började barnen lägga sig i... till slut fick hon se sig besegrad (det var ju ändå ungarna som skulle leka i huset)! Det blev hysteriska plastmöbler och en gammal Briospis. Och grannskapets alla småttingar hade fantastiskt roligt i den där lekstugan i många år!

    ps. det här har ingenting med just din lekstuga att göra! jag kom bara att tänka på historien när jag läste om din fina stuga! :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails